Meille töihin

Kiinnostaako ura dynaamisessa ja kehitysmyönteisessä yrityksessä?

Nollakakkonen on pitkäaikainen kotimainen työllistäjä. Yleensä kun meille tullaan, niin meille myös jäädään. Meillä pääsee laajentamaan osaamistaan, oppimaan uutta ja kulkemaan eteenpäin.

Katse tulevaisuuteen

Miltä haluaisit seuraavan työpaikkasi näyttävän?

Haluaisitko päästä osaksi organisaatiota, jossa pääset kasvamaan, kehittymään ja luomaan uraa? Haluatko työpaikan, jossa voit hyödyntää potentiaaliasi, ja jossa panostasi arvostetaan?

Työkavereita

02 Perhe on organisaatio, joka koostuu kolmesta eri sisaryhtiöstä, jossa on osaamista monessa asiassa sekä tarvetta monien alojen osaajille. Meillä työskennellään start up -henkisesti osana isoa organisaatiota. Työssä menestymisen tukena on ketterä ja osaava tiimi, esihenkilö sekä sitoutunut organisaatio.

Organisaatiossamme asiakaspalvelijamme ja asiantuntijamme saavat ainulaatuisen tilaisuuden olla tuottamassa, kehittämässä ja tarjoamassa suomalaisille modernia ja laadukasta kuluttajapalvelua. Työskentelitpä meillä sitten missä roolissa tahansa, saat osaksesi vastuuta, vapautta, sopivan määrän haastetta sekä hyvät mahdollisuudet edetä urallasi.

Avoimet työpaikat

Meille töihin – tule, viihdy, jää.

Asiakaspalvelija,
avoin hakemus

020202 Palvelu

Määrä-
aikainen

Turku
Pori

Organisaatiossamme panostetaan henkilöstöön – meillä satsataan kehittämiseen, palkitsemiseen ja esimiestyöhön

Kulttuurimme on osallistava, kannustava ja avoin. Meillä hyvästä työstä palkitaan, ja arvostamme hyviä tyyppejä ja tekijöitä. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin monin eri tavoin; annamme kiitosta hyvästä työstä, joustamme tarvittaessa ja järjestämme työntekijöillemme ravintolaillallisia ja muita hauskoja virkistäytymistapahtumia.

Me kannustamme ja autamme jatkuvasti työntekijöitämme tekemään laadukasta työtä. Koulutamme henkilöstöämme ja huolehdimme siitä, että jokaisella on tarvittavat välineet ja eväät menestyä työssään parhaalla mahdollisella tavalla.

Meille ihminen on tärkein

Työntekijöidemme pitkät urat talossa puhuvat puolestaan: meillä viihdytään, ja moni on tullut meille vain hetkeksi, ja huomannut jääneensä eläkeikään saakka.

Meille ihminen on tärkein, ja pidämme aina työntekijän puolta. Tämä tarkoittaa eteenpäin kannustamista, loistavaa yhteishenkeä sekä joustamista ja tukea haastavissa tilanteissa. Me olemme oivaltaneet vastuullisen, kestävän ja vakaan liiketoiminnan salaisuuden. Vastaus piilee työntekijöissä.

Työnhakijoiden usein kysytyt kysymykset

Millainen Nollakakkonen on työnantajana ja millaista meillä on olla töissä asiakaspalvelijana? Tutustu asiakaspalvelutyöstä kiinnostuneille koottuun usein kysytyt kysymykset -sivuun!

Työntekijöidemme suusta

Nollakakkonen työpaikkana

“Työnantajana Nollakakkonen on työntekijöiden huomioimisessa paras, mitä minulla on koskaan ollut!”

“Täällä pääsee ideoimaan ja kehittämään sekä itseään että palvelua.”

”Jokainen asiakaspalvelupäivä on erilainen, mikä tuo arkeen kivaa vaihtelua ja erilaisia haasteita.”

“Parasta ovat hyvä ilmapiiri, huiput työkamut ja erilaiset työpäivät.”

“Täällä on paljon erilaisia työtehtäviä ja kaikkia kannustetaan ottamaan uusia haasteita vastaan ja laajentamaan omaa osaamistaan.”

“Ehdottomasti parasta Nollakakkosessa on monipuolisuus. Niin puheluissa, työajoissa, paikoissa kuin tavoissa… Ihan kaikessa!”

Kulttuuri

Näistä syistä meillä viihdytään

Joustavuus

Joustavuus on toinen nimemme – meillä pystyy räätälöimään työn hyvin pitkälti oman elämäntilanteen mukaisesti.

Asiakaspalvelijana voit tehdä meillä töitä kokoaikaisena, 80-prosenttisesti tai osa-aikaisena. Asiakaspalvelutyö sopii hyvin alanvaihtajalle, opiskelijalle tai toista työtä tekevälle. Osa-aikaisena voit itse valita, milloin sinulle sopii ottaa vuoroja vastaan – saat siis täysin vapaat kädet sovittaa työ omaan elämääsi.

Asiantuntijana voit tehdä liukuvin työajoin töitä toimistoillamme tai siellä, missä saat parhaat tulokset aikaan. Meillä arvostetaan osaajia, ja toivotamme aina tervetulleiksi uudet ammattilaiset joukkoomme. Me emme usko paikkasidonnaisuuteen, vaan maantieteellisen sijainnin ylittävään yhteen hiileen puhaltamiseen.

Etenemismahdollisuudet

Moni meillä aloittanut on tullut kesätöihin, mutta jäänytkin vuosiksi tai koko työuraksi. Tavallinen urapolku meillä on aloittaa asiakaspalvelijana opintojen ohessa, ja löytää sitten oman alan työpaikka talon sisältä.

Meillä voi asiakaspalvelijatyön lisäksi työskennellä perehdyttäjänä, ryhmäpäällikkönä, kehitystehtävissä tai muissa asiantuntijatehtävissä. Olemme suuri organisaatio, jossa tarvitaan monenlaisia osaajia.

Yhteishenki

Nollakakkosella viihdytään hyvin. Meillä autetaan toisia ja puhalletaan yhteen hiileen. Vaikka teemme töitä, on meillä myös hauskaa töissä!

Hyvä yhteishenkemme näkyy työpaikan ulkopuolellakin; meillä järjestetään usein erilaisia hyvinvointi- ja virkistystapahtumia sekä muita yhteisiä illanviettoja. Kesäjuhlat, talvijuhlat ja monet hauskat ravintolaillat ovat tapahtumia, joita meillä muistellaan usein vielä vuosienkin päästä.

Monipuolisuus

Tekemämme työ on monikanavaista, ja meillä on siihen monia eri välineitä. Työ meillä opettaa tekijälleen kovaluokkaiset tiedonhakutaidot, yleistietoa sekä paineensietokykyä. Meillä kyky kohdata erilaisia ihmisiä kohenee, minkä lisäksi kielitaito karttuu väkisinkin. Vaihtuvat tilanteet ja erilaisten ihmisten kanssa työskentely mahdollistavat omien kykyjen, elämänkokemuksen sekä kiinnostuksenkohteiden hyödyntämisen.

Kannustimet ja kehittyminen

Meillä on useita eri tapoja palkita hyvästä työstä, kuten esimerkiksi bonusjärjestelmämme Pojopörssi, joka perustuu pelillistämiseen. Vuoden 2016 henkilöstöteoksi valittu Pojopörssi on henkilöstömme itse kehittämä järjestelmä, jossa työntekijä kerryttää pojoja henkilökohtaiselle pistetililleen. Kun pojoja on kertynyt tarpeeksi, voi työntekijä lunastaa itselleen esimerkiksi vapaapäiviä, lahjakortteja tai harrastusvuoroja.

Palkitsemisen ohella meillä kannustetaan jatkuvasti eteenpäin ja kehittymään. Kaikki asiakaspalvelijamme saavat säännöllisesti sekä henkilökohtaista että ryhmissä tapahtuvaa valmennusta kunkin vahvuudet huomioon ottaen.

Kannustamme työntekijöitämme jatkuvasti kehittymään ja kouluttautumaan työn ohessa. Moni asiantuntijamme onkin työn ohessa suorittanut erilaisia tutkintoja ja opiskellut esimerkiksi avoimessa yliopistossa. Meillä ei työnteko ole este opiskeluille – päinvastoin.

Meistä

Minun tarinani

Aloitin urani Nollakakkosella asiakaspalvelijana. Suoritin täällä myös opintoihin kuuluvan työharjoittelun ja tällä hetkellä työskentelen täällä sisältöasiantuntijana. Nollakakkonen on monipuolinen ja kiinnostava organisaatio, jossa saa oppia jatkuvasti uutta. Parasta täällä ovat kuitenkin työkaverit! Täällä on ihan uskomattoman hyvä porukka töissä.

– Emma,
Sisältöasiantuntija, Turku 

Aloitin Nollakakkosella asiakaspalvelijana 1990-luvulla. Nykyisin asiakaspalvelun ja pääluottamusmiehen toimen ohella työskentelen palkkahallinnon asiantuntijana. 

Työni on hyvin monipuolista, ja etätyö on todella hieno juttu. Lisäksi olen saanut täältä ystäviä ja välillä tuntuu, että vietän heidän kanssaan enemmän aikaa kuin kotiväen kanssa!

– Mervi,
Asiakaspalvelija, luottamushenkilö, palkkahallinnon asiantuntija, Turku 

Työnkuvaani kuuluu Nollakakkosen asiakaspalvelua ja sote-asiakaspalvelua. Suurin osa työvuoroistani on sotevuoroja, joiden aikana välitän yhteiskunnallisesti tärkeitä sote-kyytejä, teen matkojen yhdistelyä, reitittämistä ja paljon muuta. Sote-työtä tehdään pitkälti tiiminä, kun Nollakakkosen asiakaspalvelutyö taas on melko itsenäistä.

– Jesse,
Asiakaspalvelija, sote-asiakaspalvelija, Pori

Työskentelen Nollakakkosella HR-asiantuntijana. Olen viihtynyt Nollakakkosella jo pitkään ja työskennellyt täällä myös monessa eri roolissa. Ennen HR-työtä työskentelin muun muassa esihenkilönä. Pidän siitä, että saan työskennellä minua kiinnostavien asioiden parissa sekä olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa.

– Nina,
HR-asiantuntija, Pori

Olen ollut Nollakakkosella töissä kesäisin sekä opiskeluiden ohella osa-aikaisena. Olen viihtynyt täällä monta vuotta, sillä meille työntekijöille järjestetään paljon kaikkia kivoja tapahtumia ja juhlia, minkä lisäksi työvuorot saa hyvin sovitettua omiin aikatauluihin. Ylivoimaisesti paras asia täällä ovat työkaverit, joiden kanssa olemme tekemisissä niin töissä kuin vapaa-ajallakin!

– Maija,
Asiakaspalvelija, Turku 

Laitoin luurit ensimmäisen kerran päähäni vuonna 2006. Myöhemmin työnkuvani laajeni perehdytystehtäviin. Sitten siirryin esimiestehtäviin ryhmäpäälliköksi ja nykyisin toimin myös Nollakakkosen taksipalveluiden asiakasvastaavana. Motivoivinta työssäni on nähdä tiimiläisteni kehittyvän ja saavan tätä kautta onnistumisia.

– Toni,
Ryhmäpäällikkö ja taksipalveluiden asiakasvastaava, Turku 

Saavuin Nollakakkoselle tarkoituksenani työskennellä opintojen ohella ja työllistyä sitten oman alan töihin. Tein asiakaspalvelua pätkissä noin viiden vuoden ajan, ja loppuvaiheessa työskentelin perehdyttäjänäkin. Nykyisin olen Nollakakkosen tekninen tuotepäällikkö. Viihdyn Nollakakkosella, sillä täällä saan vaikuttaa itse siihen mitä teen.

– Anni,
Tekninen tuotepäällikkö, Turku 

Nollakakkonen somessa

Ajankohtaista

Pasi Rantanen on kuljetusalan moniosaaja

Pasi Rantanen on kuljetusalan moniosaaja

Nollakakkonen laajensi keväällä 2023 toimintaansa ryhtymällä välittämään yhteiskunnallisia sote-kyytejä. Samalla Nollakakkosen remmiin astui Pasi Rantanen, joka toimii tätä nykyä Nollakakkosella kehityspäällikkönä.Kun 020202 Palvelut Oy osti yhteiskunnallisia kyytejä...

Nollakakkonen – aina läsnä, henkilökohtainen, ihmiseltä toiselle

Nollakakkonen – aina läsnä, henkilökohtainen, ihmiseltä toiselle

Henkilökohtainen asiakaspalvelu on tärkeää asiakkaille, ja tekee palvelusta sujuvaa ja laadukasta.”Onko siellä nyt siis ihan oikea, elävä ihminen?” – Tämä on kysymys, jonka Nollakakkosen asiakaspalvelijat kuulevat usein luureistaan. Vastaus on aina sama: kyllä, täällä...

Henkilöstömme

020202 Palvelut Oy työllistää runsaasti asiakaspalvelijoita ja on tunnettu hyvänä työpaikkana, jossa työntekijöiden osaamistaso on korkea. Rekrytoinnista Nollakakkosella vastaavat pitkään rekrytoinnin parissa työskennelleet osaajamme. 

Henna Kuisma

Henna Kuisma

Henkilöstöpäällikkö

Sanna Kakkonen

Sanna Kakkonen

Ryhmäpäällikkö, rekrytointi

Marianne Vesanen

Marianne Vesanen

Palvelupäällikkö, rekrytointi

Nina Karjalainen

Nina Karjalainen

HR-asiantuntija