020202 aina arjessa läsnä

Numeropalvelu 020202 vastaa
mihin vain milloin vain

Numeropalvelu 020202 vastaa mihin vain milloin vain

020202-numeropalvelu hakee tietoja ja asioi puolestasi. 020202 vastaa kysymyksiisi vuoden jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden!

Kysy mitä vaan: nimiä, osoitteita, puhelinnumeroita, ravintoloita lähelläsi tai tilaa taksi kauttamme – me autamme sinua kaikissa tilanteissa.

Vi betjänar även på svenska på numret 020203!

020202 Puhelinpalvelu auttaa vaikka pyörän huoltoon liittyvissä asioissa
020202 Puhelinpalvelu auttaa vaikka pyörän huoltoon liittyvissä asioissa

Me autamme esimerkiksi näiden kanssa:

Nimi-, numero- ja osoitetiedot

Aikataulut ja aukioloajat

Taksin tilaaminen

Ajoneuvojen rekisteritiedot

Pöytävaraukset

Soittopyynnöt

Huonevaraukset

Lottonumerot

Reitit ja kartat

020202 – ei mikään tavallinen numeropalvelu

Näin me autamme

Nollakakkonen on enemmän kuin numeropalvelu. 020202 on täyden palvelun palvelunumero ja korkealaatuisen asiakaspalvelun erikoisosaaja. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua.
020202 Palvelusta vastataan nopeasti

Vastaamme aina nopeasti

Vastaamme aina nopeasti, keskimäärin noin neljässä sekunnissa. Autamme sinua tilanteessa kuin tilanteessa.

Haluatko selvittää, kuka sinulle soitti?
Kuka on pysäköinyt parkkiruutuusi?
Tarvitsetko vanhan tuttavasi osoitetiedot?
Soita 020202.

Apua tien päällä tai sen sivussa

Nollakakkonen auttaa silloin, kun tilanne on päällä – kun olet reissussa, tien päällä tai sen sivussa. Jos auto hajoaa yllättäen, saat meiltä apua käden käänteessä. Myös taksin tilaaminen hoituu samalla puhelulla.

Jättikö auto tien päälle?
Tarvitsetko vakuutusyhtiön hinauspalvelun?
Tuliko rengasrikko?
Soita 020202.

Nollakakkonen on apuna, vaikka tien päällä

Palveluaikatakuu

Kun soitat 020202 Palveluun, laskutus alkaa kahden sekunnin kuluttua puhelun alkamisesta. Kahden sekunnin kuluessa katkaistuista puheluista ei veloiteta palvelumaksua.

Tavoitteemme on hoitaa asia kuntoon sujuvasti yhden puhelun aikana. Jos 020202-puhelusi kestää yli neljä minuuttia, emme peri palvelumaksua sen yli menevältä ajalta.

Yhdistäminen ja tekstiviestitiedot sisältyvät hintaan

Puhelun yhdistäminen ja tietojen lähettäminen tekstiviestillä sisältyvät puhelun hintaan. Jos puhelu yhdistetään maksulliseen yritys- tai palvelunumeroon, yhdistetyn puhelun ajalta peritään kyseisen numeron voimassa oleva hinta.

020202 Palvelun kautta yhdistetty puhelu ei sisälly kännykkäliittymäsi puhepakettiin.

Palvelun hinnat

Arkisin ma-pe klo 8–18: 2,92 €/puhelu + 0,92 €/10 sekuntia.

Muina aikoina: 3,50 €/puhelu + 1,13 €/10 sekuntia.

Palvelun hintatiedot puhelimitse numerosta 0800 11020202.

Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Veloitamme myös puheluista, joissa etsittävää tietoa ei löytynyt, mikäli tiedot eivät ole löydettävissä tai saatavilla Nollakakkosesta riippumattomista syistä.

Piirroskuva puhelimesta

Tietoa netistä

020202 Palvelun tietokantojen lisäksi asiakaspalvelijat etsivät tietoja internetistä samaan hintaan. Pyrimme aina löytämään sujuvasti ratkaisun ongelmaasi.

Puhelut talteen

Nauhoitamme puhelusi osapuolten asiointiin liittyvien oikeuksien turvaamiseksi. Käytämme puhelutallenteita asiakaspalvelumme laadun ja osaamisen kehittämiseksi sekä petoksellisen toiminnan ehkäisemiseen. Tallentaminen tapahtuu tietoturvallisesti tietosuoja-asetuksen ja muiden säädösten puitteissa eikä tallenteita käytetä muihin tarkoituksiin eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Puheluiden taltiointeja käsittelevät vain siihen oikeutetut henkilöt, joita koskee vaitiolovelvollisuus.

Alaikäiset ja iäkkäät asiakkaat

Voit olla yhteydessä meihin, mikäli kaipaat apua joko alaikäisen lapsesi tai iäkkään läheisesi 020202-puheluihin liittyen. Selvityspyynnön voi jättää joko liittymän omistaja tai haltija tai muu henkilö valtakirjalla. Puhelun sisällöstä voidaan kuitenkin puhua ainoastaan puhelut tehneen henkilön kanssa. Jos haluat estää alaikäisen lapsesi tai iäkkään läheisesi puhelut 020202 Palveluun, se onnistuu tekemällä palvelunumeroestopyyntö liittymän tarjoavan operaattorin asiakaspalveluun.