020202 – Din hjälp i vardagen och oväntade situationer

02 erbjuder ett brett utbud nummer-, namn- och kontaktuppgiftstjänster. Vår passion är att hjälpa finländare att enkelt och snabbt hitta de uppgifter de behöver.
Mom with her child

Vad är 02?

Mer än en nummertjänst

020202 är ett servicenummer där du kan fråga om vad som helst, när som helst.
Du kan fråga efter telefonnummer, namn, adresser, restauranger eller boka ett hotellrum och beställa en taxi – 02 är till för dig.

Du kan använda våra tjänster på webben, i applikationer, per sms eller per telefon. Vi hjälper dig via alla kanaler.

Man fixing a boat

020202 Palvelu

När du behöver hjälp, vägledning eller svar

020202 svarar på ditt samtal inom fyra sekunder varje dag året om. Du kan fråga om kontaktuppgifter, vädret eller uppgifter om fordon eller båtar. Vi hjälper dig på vägen eller vid sidan av den – vi berättar rätt rutt, söker bärgningstjänster och kontrollerar ditt försäkringsbolag. Vi hjälper dig i vardagen: när du har ett problem har vi lösningen.
Man with phone in his hand

020202 Tekstiviestipalvelut

Ta reda på ett okänt nummer

02:s sms-tjänster är ett behändigt hjälpmedel när du funderar över ägaren till ett okänt nummer eller när du behöver kontaktuppgifter. Skicka namnet eller numret per sms till numret 020202 och du får svaret genast per sms.
02 Rekkarista selvität auton tiedot

02 Rekkari

Fordonsuppgifter snabbt med registernummersökning

Funderar du över priset på en begagnad bil eller behöver du kontaktuppgifter till ägaren av en bil? 02 Rekkari är svaret på allt detta. 02 Rekkari berättar bilens ägaruppgifter, tekniska uppgifter och gör en prisuppskattning för bilen – snabbt, enkelt och smidigt.
Tilaa luotettava 02 Taksi

02 Taksi

Vi bryr oss mer

Det har aldrig varit så här lätt att beställa en taxi! Via 02 Taksi får du alltid en lokal chaufför på ett snabbt och tillförlitligt sätt, var som helst i Finland. Du kan beställa en taxi genom att ringa eller med den kostnadsfria 02 Taksi-appen.