020202 – alltid med dig i vardagen

Nummertjänsten 020202 svarar
på vad som helst, när som helst

Nummertjänsten 020202 svarar på vad som helst, när som helst

020202-nummertjänsten söker uppgifter och uträttar ärenden för dig. 020202 svarar på dina frågor varje dag året om och vilken tid på dygnet som helst!

Fråga om vad som helst: namn, adresser, telefonnummer, restauranger nära dig eller beställ en taxi via oss – vi hjälper dig i alla situationer.

Man riding a bike
Man riding a bike

020202 – ingen vanlig nummertjänst

Så här hjälper vi dig

02 är mer än en nummertjänst. 020202 är ett servicenummer med full service och en expert på kundbetjäning av hög kvalitet. Hos oss får du alltid personlig service.
020202 Palvelusta vastataan nopeasti

Vi svarar alltid snabbt

Vi svarar alltid snabbt, i genomsnitt inom fyra sekunder. Vi hjälper dig var och när som helst!

Vill du ta reda på vem som ringde?
Vem som har parkerat i din parkeringsruta?
Behöver du adressen till en gammal bekant?
Ring 020202.

Hjälp på vägen eller vid sidan av den

02 hjälper dig när något händer – när du reser, är på vägen eller vid sidan av den. Om din bil plötsligt går sönder hjälper vi dig på nolltid. Du kan också beställa en taxi under samma samtal.

Stannade bilen på vägen?
Behöver du försäkringsbolagets bärgningstjänst?
Gick däcket sönder?
Ring 020202.

Nollakakkonen on apuna, vaikka tien päällä

Garanti på servicetid

När du ringer 020202 Palvelu börjar debiteringen två sekunder efter att samtalet började. För samtal som avslutas inom två sekunder uppbärs ingen serviceavgift.

Vårt mål är att sköta ärendet smidigt under ett samtal. Om ditt 020202-samtal pågår längre än fyra minuter uppbärs ingen serviceavgift för den övergående tiden.

Koppling och uppgifter per sms ingår i priset.

Koppling av samtal och sms med uppgifter ingår i samtalspriset. Om samtalet kopplas till ett avgiftsbelagt företags- eller servicenummer uppbärs priset som är i kraft för ifrågavarande nummer under det kopplade samtalet.

Ett samtal som kopplats via 020202 Palvelu ingår inte i din telefonanslutnings samtalspaket.

Tjänstens priser

Vardagar må–fr kl. 8–18: 2,92 €/samtal + 0,92 €/10 sekunder.

Andra tider: 3,50 €/samtal + 1,13 €/10 sekunder

Din egen operatör uppbär lokalnäts- eller mobiltelefonavgifter för köande och samtal. I priserna ingår moms (24 %).

Vi tar ut avgiften för samtalet också fastän uppgiften inte hittades, om uppgifterna inte kan hittas eller inte är tillgängliga av orsaker som ligger utanför 02:s kontroll.

Piirroskuva puhelimesta

Information från webben

Utöver 020202 Palvelus databas söker vår kundtjänst information på internet till samma pris. Vi strävar efter att alltid hitta en lösning på ditt problem.

Inspelning av samtal

Vi spelar in dina samtal för att trygga parternas rättigheter i ärendena. Vi använder inspelningarna för att utveckla vår kundtjänsts kvalitet och kunnande och för att förebygga bedräglig verksamhet. Inspelningen sker datasäkert inom ramen för dataskyddsförordningen och andra bestämmelser, och inspelningar används inte för andra syften och utlämnas inte till utomstående. Samtalsinspelningarna hanteras endast av personer med behörighet för detta som omfattas av tystnadsplikt.

Minderåriga och äldre

Du kan kontakta oss om du behöver hjälp gällande ditt minderåriga barns eller en äldre närståendes 020202-samtal. Begäran om utredning kan lämnas av abonnemangets ägare eller innehavare eller av en annan person med fullmakt. Vi kan dock endast diskutera samtalets innehåll med personen som ringt samtalet. Om du vill hindra ditt minderåriga barn eller en äldre närstående från att ringa 020202 Palvelu kan du lämna en begäran om spärrning av servicesamtal till din operatörs kundtjänst.