Me yrityksenä

020202 – monipuolinen ja

laaja-alainen joukko ammattilaisia

020202 – monipuolinen ja laaja-alainen joukko ammattilaisia

020202 on palvelunumero, josta voi kysyä mitä vain milloin vain – tehtävämme on varmistaa, että asiakas saa oikeaa tietoa. Meidän tavoitteenamme on auttaa asiakasta siten, että kaikki asiat saadaan kerralla kuntoon.

Emme ole pelkästään numeropalvelu, vaan osa monipuolista palvelukokonaisuutta. Tutustu toimintaamme lisää alempana!

Työkavereita
Työkavereita

Mitä me teemme? 

Organisaatiomme tuottaa laaja-alaista, asiantuntevaa ja monikanavaista palvelua. Olemme ammattilaisia tiedonhaussa, ajoneuvojen rekisteriasioissa sekä taksin tilaamisessa. Organisaatiomme koostuu 020202 Palvelusta, 02 Taksista sekä 020202 Ratkaisuista.

020202 Palvelut

020202 Palvelut Oy on numero-, nimi- ja yhteystietopalveluita kuluttajille tarjoava palvelu. Nollakakkosen historia ulottuu viime vuosituhannelle ja pitkät perinteet numeropalvelun tekemisessä mahdollistavat monipuolisen ja korkeatasoisen asiakaspalvelun toteuttamisen suomalaisille.

020202 Ratkaisut

020202 Ratkaisut on vuonna 2022 perustettu yritys, jonka tuoteperheeseen kuuluvat ajoneuvojen rekisterihakupalvelu 02 Rekkari sekä nimi-, numero ja osoitetietoja tarjoavat SMS-palvelut. 020202 Ratkaisut työllistää laaja-alaisesti eri alojen ammattilaisia kaupalliselta sekä talous-, viestintä- ja IT-aloilta.

02 Taksi

02 Taksi on Nollakakkosen taksien välitystoiminnan pohjalta perustettu valtakunnallinen taksien tilauspalvelu. 02 Taksi on perustettu vuonna 2018 ja sen kautta tilataan yli miljoona taksia vuodessa.

Nollakakkosen aikajana

Parasta numeropalvelua jo vuodesta -47

Numeropalvelun historia ulottaa Suomessa juurensa 1940-luvulle, jolloin numeropalvelu perustettiin. Yli kahdeksan vuosikymmentä myöhemmin tarjoaa 020202 Palvelut Oy yhä samaa numeropalvelua, mitä vuonna 1947. Tämän lisäksi perinteisen numeropalvelun ympärille on rakennettu laaja ja monialainen palvelukokonaisuus.

1947

Numeropalvelu alkoi Suomessa.

1994

020202 Palvelu lanseerattiin.

2003

Yhdistämisen yhteydessä alettiin lähettää asiakkaalle yhteystiedot myös tekstiviestillä.

2004

Verkkoon avattiin 020202.fi-hakupalvelu, josta löytyi yli 220 000 suomalaisyrityksen yhteystiedot.

2008

Ensimmäinen Kari ”Hissu” Hietalahden tähdittämä Nollakakkosen tv-mainos näki päivänvalon. Vai mitenhän se oli?

020202 ohitti pysyvästi suosiossa perinteisen 118-numeron.

2009

Hotellivaraukset otettiin osaksi 020202 Palvelun palvelutarjontaa.

2010

020202 valittiin 118Awards-kilpailussa Euroopan parhaaksi numeropalveluksi. Samalla Taloustutkimus totesi Nollakakkosen Suomen parhaaksi puhelinpalveluksi.

2011

020202 laajesi yhteistyötään Väestörekisterikeskuksen kanssa, jolloin yksityishenkilöiden kotiosoitteet löytyvät entistä helpommin.

2014

020202 alkoi tarjota ulkoistettuja puhelinkeskuspalveluita yrityksille.

2015

020202 pokkasi Taloustutkimuksen selvityksessä Suomen parhaan puhelinpalvelun tittelin jo kuudetta kertaa peräkkäin.

2016

020202 alkoi tarjota ulkoistettua chat-palvelua yrityksille.

2016

02-asiakaspalvelijoiden kannustinjärjestelmä Pojopörssi valittiin Vuoden Henkilöstöteoksi Ilmarisen ja Henry ry:n kilpailussa.

020202 aloitti taksien välitystoiminnan.

2018

020202 Palvelut Oy eriytyi Fonectasta omaksi organisaatiokseen.

020202 Palvelut Oy lanseerasi uuden 02 Taksi -palvelun.

2019

02 Taksi lanseerasi mobiilisovelluksen, jonka avulla voi vertailla eri taksiyhtiöiden kyytejä ja valita itselleen sopivimman.

2020

020202 Palvelut Oy siirtyi kokonaisvaltaisesti hybridityömalliin.

02 Taksi irtautui omaksi yhtiökseen.

2021

020202 Palvelut Oy perusti 02 Rekkari -verkkosivun, josta voi etsiä kaikki ajoneuvon tiedot.

2022

020202 Palvelut Oy alkoi tarjota ulkoistettua asiakaspalvelua taksiyhtiöille.

020202 Ratkaisut Oy perustettiin.

2023

020202 Palvelut Oy osti FCG Smart Transportation Oy:n liiketoiminnan ja ryhtyi välittämään sote-kyytejä.

Nollakakkosen kulttuuri

Aina arvokas asiakaskokemus

Aina arvokas asiakaskokemus tarkoittaa sitä, että jokainen sisäinen ja ulkoinen kohtaaminen on meille arvokas. Me toteutamme Nollakakkosella arvojamme eli vastuullisuutta, joustavuutta, laatua ja tehokkuutta jokaisessa kohtaamisessa.
Iloinen nainen kahvikuppi kädessään

Toimintamme ytimessä

Arvomme ovat läsnä kaikessa, mitä teemme

Vastuullisuus

Jokaisen velvollisuus on huolehtia vastuullisuudesta ja kestävyydestä, ja meillä se on kaiken toimintamme ytimessä. Meille vastuullisuus tarkoittaa esimerkiksi työntekijöistämme huolehtimista muun muassa auttamalla, tukemalla, kiittämällä ja palkitsemalla. Lisäksi pidämme huolta ympäristövastuustamme esimerkiksi kierrätyksen ja kompensaation muodossa.

Joustavuus

Me tarjoamme työntekijöillemme joustavat työajat, jotta työn ja muun elämän yhdistäminen sujuisi saumattomasti. Näin pystymme myös tuottamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua päivästä riippumatta. 

Ajassa, jossa elämme, ovat muutokset ja monimuotoiset tarpeet arkipäivää. Joustavalla asenteella me tuemme yksilöllisyyttä ja monimuotoisuutta tuottaen samalla laadukasta ja tehokasta palvelua. 

Laatu

Teemme palvelua aina ihmiseltä ihmiselle lähtökohtanamme asiakas ja hänen tarpeensa. Meillä asiakas saa aina vähän enemmän kuin odottaa, sillä laadukas palvelu on suoraan verrannollinen asiakastyytyväisyyteen.  

Työntekijän kannalta laatu tarkoittaa sitä, että tarjoamme henkilöstöllemme parhaan mahdollisen tuen sekä eväät kehittää itseään, jotta heidän ammattitaitonsa pysyisi yllä ja he saisivat onnistumisen kokemuksia. Laatu tarkoittaa Nollakakkosella tarkkuutta, omistautuneisuutta sekä sitoutumista. Yhteistyö, läpinäkyvyys ja jatkuva oppiminen ovat avaintekijöitä työmme laadun ylläpitämisessä – laatu on mukana kaikessa tekemisessämme nyt ja tulevaisuudessa.  

Tehokkuus

Tehokkuus on arvo, joka merkitsee sekä meidän että yhteiskunnan kannalta muutakin kuin ajan ja resurssien säästämistä. Työntekijöillemme tehokkuus tarkoittaa mahdollisuutta keskittyä oleellisiin asioihin, saavuttaa tuloksia ja saada iloa ja onnistumisia työstään konkreettisina saavutuksina. Laadukas työ ja aikaansaaminen lisäävät tyytyväisyyttä ja vahvistavat yhteishenkeä. 

Piirroskuva puhekuplasta

Vastuullinen Nollakakkonen

Vastuullisuus on tulevaisuutta

Vastuullisuus on tie kestävään ja menestyvään liiketoimintaan, ja me Nollakakkosella olemme sitoutuneet olemaan vastuullinen yritys nyt ja tulevaisuudessa.

Me olemme sitoutuneet kantamaan vastuun työntekijöistämme ja sidosryhmistämme. Meille vastuullisuus ja läpinäkyvyys ovat liiketoimintamme kantavia teemoja.

Vastuullisuus näkyy meillä niin suurissa linjoissa kuin arjessa.

Nainen auringonlaskussa
Piirroskuva tähdestä

Kiittäminen, tukeminen ja tunnustuksen antaminen

Nollakakkosessa ollaan aina valmiita auttamaan ja antamaan tunnustusta. Me tuemme työntekijöitämme haasteellisissa tilanteissa, minkä lisäksi meillä saa hyvästä työstä aina kiitoksen ja palkinnon. Palkinnoissa suosimme paikallisuutta, kotimaisuutta sekä vastuullisesti tuotettuja tuotteita. Ravintoloiden lahjakortit, luomutuotteet sekä kirjallisuus ovat esimerkkejä monista tavoistamme palkita työntekijöitämme.
Piirroskuva maapallosta

Yhteiskuntavastuu

Yhteiskuntavastuu tarkoittaa yrityksen vastuuta huolehtia omasta vaikutuksestaan yhteiskuntaan. Nollakakkosella otetaan yhteiskuntavastuu ja kaikki sen osa-alueet vakavasti.

Ympäristövastuu on meillä vahvasti läsnä, ja me olemme hiilineutraali yritys. Kartoitamme päästömme vuosittain yhteistyössä Nordic Offsetin kanssa. Käytämme vihreää sähköä, suosimme paikallisia sekä kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita, kierrätämme jätteemme sekä kompensoimme päästömme, joita emme voi vähentää. Esimerkiksi vuoden 2022 päästömme kompensoimme Indonesiassa toteutettavalla metsänsuojeluprojektilla. Metsänsuojeluprojektin saavutettavissa olevat päästövähennykset ovat 3,5 miljoonaa t CO2 / vuosi.

Sosiaalinen vastuu on meille tärkeää. Pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja oikeuksista, panostamme hyviin työoloihin sekä tuemme monimuotoisuutta ja tasa-arvoa.

Eettinen vastuullisuus on toimintamme ytimessä. Toimimme rehellisesti, vastuullisesti ja läpinäkyvästi. Vältämme epäeettisiä yritystoimia ja teemme eettisesti kestäviä hankintoja.

Taloudellinen vastuu näkyy meillä tehokkuutena, rehellisenä kirjanpitona, asianmukaisena veronmaksuna ja sijoituksina kestävään tulevaisuuteen.

Ajankohtaista

Pasi Rantanen on kuljetusalan moniosaaja

Pasi Rantanen on kuljetusalan moniosaaja

Nollakakkonen laajensi keväällä 2023 toimintaansa ryhtymällä välittämään yhteiskunnallisia sote-kyytejä. Samalla Nollakakkosen remmiin astui Pasi Rantanen, joka toimii tätä nykyä Nollakakkosella kehityspäällikkönä.Kun 020202 Palvelut Oy osti yhteiskunnallisia kyytejä...

Fonecta-konserni ostaa taksintilauspalvelu Valopilkun

Fonecta-konserni ostaa taksintilauspalvelu Valopilkun

Fonecta-konserni ostaa Sanoma Media Finlandilta Valopilkku Oy:n ja sen koko osakekannan. Yrityskaupan myötä Valopilkku tulee osaksi Fonectan taksipalveluita 02 Taksin rinnalle, mikä vahvistaa suomalaisia taksipalveluita kilpaillussa taksimarkkinassa.Valopilkku on yksi...