Mitä meillä tehdään?

020202 Ratkaisut Oy

020202 Ratkaisut on yritys, joka tarjoaa kuluttajille erilaisia ajoneuvotieto- sekä SMS-palveluita. 02 Ratkaisujen tuoteperheeseen kuuluvat ajoneuvojen rekisterihakupalvelu 02 Rekkari sekä nimi-, numero-, ajoneuvo ja osoitetietoja tarjoavat SMS-palvelut.

020202 Ratkaisut työllistää laaja-alaisesti eri alojen ammattilaisia kaupalliselta sekä talous-, viestintä- ja IT-aloilta.

020202 Ratkaisut – ratkaisuja arkeen

Moderni ja innovatiivinen yritys

020202 Ratkaisut on nykyaikainen ja tulevaisuuteen katsova yritys, jota leimaa start up -henkisyys ja tekemisen meininki. 020202 Ratkaisut tarjoaa uusinta teknologiaa hyödyntäviä kuluttajapalveluita, minkä lisäksi teemme yhteistyötä Fonecta Oy:n ja muiden sisaryritystemme kanssa. Meidän toimintatapojamme leimaavat datalähtöisyys, innovatiivisuus sekä ratkaisukeskeinen ajattelu. Me tuomme ratkaisuja suomalaisten arkeen. 

 

Työkavereita

020202 Ratkaisujen juuret ovat Nollakakkosessa

020202 Ratkaisut Oy perustettiin täydentämään 02 Perhettä, kun 02 Rekkari sekä Nollakakkosen SMS-palvelut vuonna 2022 eriytettiin omaksi yhtiökseen. Tästä alkoi 02 Ratkaisujen taival, jossa työskentelee nykyisellään monipuolinen ammattilaisjoukko.  

02 Rekkari – kattava ajoneuvotietopankki 

02 Rekkari on 020202 Ratkaisuiden ylpeydenaihe. Se on internetissä toimiva palvelu, josta on mahdollista hakea ajoneuvojen tietoja, kuten teknisiä tietoja, katsastustietoja ja omistajatietoja sekä tehdä ajoneuvolle luotettavaan dataan perustuva hinta-arvion. 02 Rekkari avustaa asiakkaita arjessa niin autokaupoilla kuin muissakin ajoneuvoihin liittyvissä tilanteissa.

Laajat tekstiviestipalvelut

Meillä on kattavat tekstiviestipalvelut, joiden avulla asiakas voi hankkia itselleen haluamansa tiedon – oli kyse sitten puhelinnumerosta, osoitteesta, muista yhteystiedoista tai esimerkiksi ajoneuvon omistaja- ja rekisteritiedoista. Tekstiviestipalveluiden kehitystyöhön on panostettu paljon, mikä näkyy haun älykkyydessä, sen dialogimuotoisuudessa sekä uusiempien teknologiaratkaisujen hyödyntämisessä.

Tiivistä yhteistyötä  

020202 Ratkaisut työskentelee tiiviissä yhteistyössä Fonectan ja sen kuluttajapalveluiden kanssa. Kuluttajapalveluihin kuuluvat muiden muassa Fonecta Callerin mobiilisovellus sekä verkkosivut ja Finder.fi, jotka kattavat kuukausittain noin 2,5 miljoonaa asiakasta. 

Henkilöstömme

020202 Ratkaisut Oy muodostuu start up -henkisestä tiimistä, jota leimaavat innovatiivisuus, nykyaikaisuus ja datalähtöisyys. Porukkamme on ahkera, yhteen hiileen puhaltava ja iloinen joukko eri alojen ammattilaisia.  

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@020202.fi

Joonas Viitala

Joonas Viitala

Kaupallinen johtaja

Janni Hassel

Business Lead, SMS ja 02 Rekkari

Toni Wistbacka

Toni Wistbacka

Business Lead, Fonecta Caller ja Fonecta.fi

Jesper Sundell

Jesper Sundell

Kehityspäällikkö, Fonecta Caller

Minna Jaakkola

Minna Jaakkola

Kehityspäällikkö, SMS ja 02 Rekkari

Heli Salonen

Heli Salonen

Tekninen tuotepäällikkö, Fonecta Caller ja Finder

Terhi Mahlamäki

Terhi Mahlamäki

Viestinnän asiantuntija

020202 Palvelut

020202 Palvelut Oy on numero-, nimi- ja yhteystietopalveluita kuluttajille tarjoava palvelu. Nollakakkosen historia ulottuu viime vuosituhannelle ja pitkät perinteet numeropalvelun tekemisessä mahdollistavat monipuolisen ja korkeatasoisen asiakaspalvelun toteuttamisen suomalaisille.

02 Taksi

02 Taksi on Nollakakkosen taksien välitystoiminnan pohjalta perustettu valtakunnallinen taksien tilauspalvelu. 02 Taksi on perustettu vuonna 2018 ja sen kautta tilataan yli miljoona taksia vuodessa.