Mitä meillä tehdään?

02 Taksi Oy

02 Taksi on valtakunnallinen taksien vertailu- ja tilauspalvelu, jonka kautta asiakas tavoittaa luotettavat ja turvalliset taksit ympäri vuorokauden.

02 Taksi – Koko Suomen taksipalvelu

Välitämme enemmän

Me olemme nykyaikainen kyydinvälityspalvelu, jonka tavoitteena on palauttaa suomalaisten luottamus taksilla matkustamiseen. Haluamme tarjota jokaiselle suomalaiselle luotettavan ja turvallisen taksin, ja teemme jatkuvasti kehitystyötä tavoitteemme saavuttamiseksi ja palveluidemme eteenpäin viemiseksi. Olemme sitoutuneet olemaan luotettava ja läpinäkyvä ja vastuullisesti toimiva yritys.

 

Iloinen asiakaspalvelija

Keskiössä luotettavuus ja turvallisuus

02 Taksi sai alkunsa sisaryhtiö Nollakakkosen toiminnasta. Nollakakkonen lanseerasi 02 Taksin vuonna 2018, minkä jälkeen se vuonna 2020 eriytettiin omaksi yhtiökseen. Tänä päivänä 02 Taksi on valtakunnallinen kyydinvälityspalvelu, joka toimii kaikkialla Suomessa välittäen vuosittain miljoona kyytiä. Kauttamme saa tilattua kyydin vaikka Hangon hiekoille tai Vuokatin vaaroille.

Puhelinpalvelu, jossa on maailman parhaimmat asiakaspalvelijat

02 Taksilla on oma puhelinpalvelu, jota tuottavat Nollakakkosen ammattitaidostaan kuulut asiakaspalvelijat. Henkilökohtainen puhelinpalvelu on yksi 02 Taksin kunnia-asioista, sillä haluamme palvella asiakkaitamme kaikissa kanavissa. 

Luotettavien taksiyhtiöiden kumppani

Me 02 Taksissa teemme mielellämme yhteistyötä laadukkaiden suomalaisten taksiyhtiöiden kanssa, ja meillä on yli 50 yhteistyökumppania. Olemme kumppaniemme kanssa jatkuvassa vuorovaikutuksessa ja pidämme huolta korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Panostamme yhdessä jatkuvasti laadun kehitykseen yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. 

Ainutlaatuinen taksisovellus

Vuonna 2019 toimintamme sai täydennystä, kun lanseerasimme oman mobiilisovelluksemme. Nykyisin sovelluksemme kattaakin 95 % Suomesta, minkä lisäksi sen avulla asiakas voi vertailla eri taksiyhtiöiden kyytejä ja valita itselleen sopivan auton.  

Huikeat tilausmäärät

1 miljoona

02 Taksin kautta tehdään yli miljoona taksitilausta vuodessa.

 

Laaja autovalikoima

7000

Yli 7000 autoa takaavat asiakkaillemme mieleisensä kyydin mistä ja milloin vain.

 

Kumppaneita

50

02 Taksista löydät 50 laadukasta ja luotettavaa kotimaista taksiyhtiötä ympäri Suomen.

Henkilöstömme

02 Taksin puikoissa on tehokas tiimi, joka työskentelee intohimolla ainutlaatuisen asiakaskokemuksen sekä ensiluokkaisen taksipalvelun tuottamiseksi. 02 Taksin porukka on tehokasta, tuotteliasta ja energistä. 

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@020202.fi

Sami Kultala

Sami Kultala

Business Lead

Jaana Rantamäki

Jaana Rantamäki

Asiakkuuspäällikkö

020202 Palvelut

020202 Palvelut Oy on numero-, nimi- ja yhteystietopalveluita kuluttajille tarjoava palvelu. Nollakakkosen historia ulottuu viime vuosituhannelle ja pitkät perinteet numeropalvelun tekemisessä mahdollistavat monipuolisen ja korkeatasoisen asiakaspalvelun toteuttamisen suomalaisille.

020202 Ratkaisut

020202 Ratkaisut on vuonna 2022 perustettu yritys, jonka tuoteperheeseen kuuluvat ajoneuvojen rekisterihakupalvelu 02 Rekkari sekä nimi-, numero ja osoitetietoja tarjoavat SMS-palvelut. 020202 Ratkaisut työllistää laaja-alaisesti eri alojen ammattilaisia kaupalliselta sekä talous-, viestintä- ja IT-aloilta.