Fonecta Caller on uudistunut ja pitää sisällään uusia ominaisuuksia

Kirjoittaja Reija Juusela,
1.2.2023

Nollakakkosen asiantuntijat ovat olleet mukana kehittämässä uudistunutta Fonecta Caller –sovellusta. Pitkien aivoriihien ja sorvausten jälkeen Fonecta Caller -sovellus on uudistunut ja tuo mukanaan palvelun käyttöä sujuvoittavia ominaisuuksia! Lue tästä tärpit ja ota sovellusuudistukset haltuusi!

Fonecta Caller on uudistunut ja nykyaikainen

Sovellukseen on tehty liuta uusia muutoksia, ja niistä tärkeimmät liittyvät suoraan käyttäjäkokemukseen. Esimerkiksi häiritsevien soittojen estäminen on tehty jouhevammaksi, sillä sen lisäksi, että yksittäisiä soittajia pystyy estämään nyt suoraa sovelluksessa, pystyvät Android-käyttäjät hyödyntämään kokonaisia estolistoja.

Tämä merkitsee sitä, että esimerkiksi kaikki ulkomailta tulevat soitot tai salaiset ja tuntemattomat numerot pystyy suoraan estämään. Viime aikoinahan suomalaisia on piinannut varsinainen ulkomaalaisten soittelijoiden legioona, joten tämä päivitys on luotu suuren kysynnän pohjalta.

Kattavat uudistukset takaavat monipuolisen palvelun

Android-käyttäjillä sovelluksessa numeroiden tunnistus aktivoituu sekä puheluissa että viesteissä, ja lisäksi sovellus kertoo, mistä maasta puhelu tulee. Sekä iOS-käyttäjien että Android-käyttäjien iloksi sovellus tunnistaa numerot, joista soitetaan poikkeuksellisen paljon. Tämä on myös hyödyllinen ominaisuus, sillä nämä numerot saattavat olla esimerkiksi markkinointipuheluita.

Fonecta Caller on Suomen laajin yksityishenkilöiden ja yritysten yhteystietokanta, ja sieltä pystyy kätevästi hakemaan yhteystietoja kenelle tahansa Suomessa. Etenkin markkinointipuhelut ja ulkomailta tulevat hämäräperäiset soitot ihmetyttävät kansalaisia usein. Soittelijoista pystyy etsimään numeron perusteella netistä tietoa, mutta tämä konsti vaatii hieman enemmän aikaa kuin sovelluksen automaattinen numerontunnistus.

Tämän lisäksi esimerkiksi maatunnuksen ja sen avulla puhelinnumeron maan selvittäminen ei välttämättä ole yksiselitteisen helppoa, sillä aina puhelinnumerosta ei ole helppoa selvittää, mikä on maakoodi ja mikä on varsinainen puhelinnumero.

Pro-käyttäjille pro-palvelua

Fonecta Caller -sovellus on ilmainen ja sitä voi käyttää täysin maksutta. Jos kuitenkin sovellusta käyttää ahkerasti, on mahdollista ostaa Caller Pro -kuukausitilaus, jonka avulla saa käyttöönsä useita ominaisuuksia sekä mahdollisuuden käyttää sovellusta neljällä eri laitteella.

Fonecta Callerin uudistukset ovat tehneet sovelluksen käyttämisestä entistäkin sujuvampaa ja on hienoa kyetä tarjoamaan asiakkaillemme heidän kaipaamiaan päivityksiä. Näiden ominaisuuksien myötä Fonecta Caller vastaa entistäkin paremmin asiakkaan tarpeisiin jokapäiväisessä arjessa ja takaa yli miljoonalle käyttäjälleen saumattoman ja sujuvan käyttäjäkokemuksen.