020202 – Arjen ja yllättävien tilanteiden apuna

Nollakakkonen tarjoaa laajan valikoiman numero-, nimi- ja yhteystietopalveluita. Intohimomme on auttaa suomalaisia löytämään tarvitsemansa tiedot vaivattomasti ja nopeasti.
Leluliikkeen yhteystiedot selvität Nollakakkosesta

Mikä Nollakakkonen on?

Enemmän kuin numeropalvelu

020202 on palvelunumero, josta voit kysyä mitä vain milloin vain.
Kysy numeroa, nimeä, osoitetta, ravintolaa tai varaa hotellihuone ja tilaa taksi – Nollakakkonen on apunasi.

Voit hyödyntää palveluitamme niin verkossa, sovelluksissa, tekstiviestitse tai puhelimitse. Me autamme sinua kaikissa kanavissa.

020202 Puhelinpalvelu auttaa löytämään huoltoasemat matkasi varrelta

020202 Palvelu

Kun tarvitset apua, suuntaa tai vastauksia

020202 vastaa puheluusi neljän sekunnin sisällä vuoden jokaisena päivänä. Meiltä voit tiedustella yhteystietoja, säätä tai ajoneuvojen ja veneiden tietoja. Autamme tien päällä tai sen sivussa – kerromme oikean reitin, etsimme hinauspalvelun ja tarkistamme vakuutusyhtiösi. Autamme arjessa: kun sinulla on ongelma, me olemme ratkaisu.

020202 Tekstiviestipalvelusta selvität vieraan numeron omistajan

020202 Tekstiviestipalvelut

Selvitä tuntematon numero

Nollakakkosen tekstiviestipalvelut ovat näppärä apu, kun pohdit vieraan numeron omistajaa tai kun tarvitset yhteystietoja. Lähetä nimi tai numero tekstiviestillä numeroon 020202, niin saat vastauksen heti paluuviestinä.

02 Rekkarista selvität auton tiedot

02 Rekkari

Ajoneuvon tiedot nopealla rekisterinumerohaulla

Mietityttääkö käytetyn auton hinta tai tarvitsetko auton omistajan yhteystiedot? 02 Rekkari on vastaus tähän kaikkeen. 02 Rekkari kertoo auton omistajatiedot, tekniset tiedot ja tekee autosta hinta-arvion – helposti, nopeasti ja näppärästi.

Tilaa luotettava 02 Taksi

02 Taksi

Välitämme enemmän

Taksin tilaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! 02 Taksista saat aina paikallisen kuljettajan luotettavasti ja nopeasti missä päin Suomea tahansa. Taksin voi tilata soittamalla tai ilmaisella 02 Taksi -sovelluksella.

Meistä

020202 työnantajana

020202 Palvelut Oy on nimi- ja numeropalveluita kuluttajille tarjoava yritys. Nollakakkonen toimii monikanavaisesti verkossa, sovelluksissa, tekstiviestillä sekä puhelimessa. Nollakakkosen palveluihin kuuluvat tutut brändit kuten 020202, 16400, 02 Rekkari sekä 02 Taksi.

Me olemme moderni ja monialainen työllistäjä, joka pitää huolta työntekijöistään. Meillä pääset luomaan uraa, kasvamaan ja hyödyntämään osaamistasi.

Työkavereita

Työntekijöitä yli

150

Nollakakkosella on yli 150 tyytyväistä työntekijää, ja olemme arvostettu työnantaja, joka pitää huolta työntekijöistään. Tästä todisteena olemme saaneet useasti Great Place to Work -sertifikaatin, viimeksi vuonna 2023.

Henkilöstötyytyväisyys

80

Nollakakkosen Trust Index -luku on huippuluokkaa, mistä olemme ylpeitä. Trust Index© on työkalu, jolla mitataan henkilöstön tyytyväisyyttä. Sen metodologiaa on kehitetty 30 vuoden ajan yliopistotasolla.

Suosittelu palveluna

73

NPS on kansainvälinen mittari, joka kertoo kuinka moni asiakas suosittelisi meitä tutuilleen. NPS-asteikolla luku 50 katsotaan erinomaiseksi, ja luku 73 on jo globaalilla tasolla huippuluokkaa.

Haluatko olla yksi meistä? Tule meille tekemään kiinnostavaa ja monipuolista työtä!

Piirroskuva suurennuslasista

Asiakkaidemme suusta

Näin meitä kiitetään

”Minua avusti ystävällinen mieshenkilö tulen sytyttämisessä saunaan. Olen todella tyytyväinen saamaani asiantuntevaan apuun!”

– Nollakakkosen asiakas

”Ystävällinen asiakaspalvelija varasi minulle ajan Osuuspankin konttoriin. Asia hoitui heti, eikä minun tarvinnut enää soittaa muualle!”

– Nollakakkosen asiakas

”Olin jäänyt ulos ilman avaimia, ja sain jälleen kerran apua. Olen kiitollinen toimivasta palvelusta, en pärjäisi ilman Nollakakkosta!”

– Nollakakkosen asiakas

”Sain todella hyvä palvelua Nollakakkosesta! Puheluuni vastasi miellyttävä ja avulias asiakaspalvelija.”

– Nollakakkosen asiakas

”Asiakaspalvelija välitti soittopyynnön toiveestani eteenpäin. Pitkään odottamani puhelu tuli pian Nollakakkoseen soittamani puhelun jälkeen!”

– Nollakakkosen asiakas

Ajankohtaista

Tee autolle hinta-arvion tekstiviestillä – Nollakakkonen auttaa! 

Tee autolle hinta-arvion tekstiviestillä – Nollakakkonen auttaa! 

Oletko myymässä tai ostamassa autoa? Onko hinta vielä lyömättä lukkoon? Ei huolta, sillä saat Nollakakkosesta tekstiviestillä autolle luotettavan hinta-arvion, joka auttaa sinua määrittämään sopivan hinnan. Hinta-arvio perustuu oikeisiin myyntihintoihin.  Selvitä...

Täällä kannattaa pyöräillä – Suomen parhaimmat pyöräreitit

Täällä kannattaa pyöräillä – Suomen parhaimmat pyöräreitit

Pyöräilykausi on pyöräilevän ihmisen parasta aikaa, ja kauniita pyöräilyreittejä kannattaakin hyödyntää silloin, kun pohjoisessa maassamme on sulat pyörätiet. Pyöräretkeily on mukavaa puuhaa, sillä se on suhteellisen edullista, ja sen aikana ehtii nähdä monia...

Pasi Rantanen on kuljetusalan moniosaaja

Pasi Rantanen on kuljetusalan moniosaaja

Nollakakkonen laajensi keväällä 2023 toimintaansa ryhtymällä välittämään yhteiskunnallisia sote-kyytejä. Samalla Nollakakkosen remmiin astui Pasi Rantanen, joka toimii tätä nykyä Nollakakkosella kehityspäällikkönä.Kun 020202 Palvelut Oy osti yhteiskunnallisia kyytejä...