Nollakakkosessa työskentelet mahtavan porukan kanssa!

Nollakakkosessa työskentelet mahtavan porukan kanssa!

02duunissa

Nollakakkosen henkilöstöpäällikölle Hennalle ihminen on tärkein

Henna Kuisma aloitti Nollakakkosessa henkilöstöpäällikkönä ja työsuojelupäällikkönä vuoden 2020 alussa. Ensimmäinen vuosi ei mennyt ihan odotetuissa merkeissä, kun suurin osa Hennan ajasta meni korona-tilanteen seuraamiseen ja siihen reagoimiseen.

Lue lisää

Työergonomiaan ja etätöihin panostaminen laskee sairauspoissaoloja

Maaliskuussa monessa työpaikassa siirryttiin aivan uuteen tilanteeseen, kun henkilöstö siirtyi tekemään töitä kotona. Näin tehtiin myös 020202 Palvelut Oy:ssa.

 

Lue lisää

Minna arvostaa Nollakakkosen hyvää meininkiä ja mahdollisuutta kehittyä

Minna on ollut neljä vuotta Nollakakkosessa töissä. Hän arvostaa erityisesti Nollakakkosen työyhteisöä. ”Kaikki sanoo aina, että täällä on tosi hyvä meininki, mutta se pitää paikkansa! Tuntuu, että omaan työhön saa aina muilta tukea. Meidän perehdyttäjät ovat osanneet tuoda työhön aina uusia näkökulmia ja haastetta.”

 

Lue lisää

"Haluan pitää kiinni hyvästä työpaikasta" - Joonas jatkaa osa-aikaisena työntekijänä

020202 Palvelussa halutaan panostaa pitkiin työsuhteisiin. Monet opiskelujensa alussa meille töihin tulleet jatkavat töissä koko opiskeluaikansa: kesällä kokoaikaisina ja muulloin opintojen ohessa osa-aikaisina. Nollakakkosessa työaikojen sovittaminen omiin opintoaikatauluihin on mahdollista, koska työntekijät voivat itse kertoa, milloin ovat töiden suhteen saatavilla. Se auttaa tasapainottamaan työt, opiskelun ja vapaa-ajan.

Lue lisää

Sirkulla ja Sadulla on yli 30 vuoden työura Nollakakkosessa

Sirkku Kumpulainen ja Satu Aro ovat olleet Nollakakkosessa töissä jo yli 30 vuotta. Sirkku tuli alun perin sijaiseksi ja Satu tuli työharjoitteluun. Molemmat ovat yhä Nollakakkosessa töissä. Molemmat ovat vuosien varrella nähneet useita palvelussa tapahtuneita muutoksia.

Lue lisää

Mikko on kiitollinen, että Nollakakkosessa välitetään hyvinvoinnista

Nollakakkosessa aloitettiin työntekijöiden liikunta- ja hyvinvointihaaste viime vuoden syyskuussa. Liikunta- ja hyvinvointihaasteessa on kiinnitetty huomiota liikunnan määrään, tehoon, arkiliikunnan mahdollisuuksiin sekä ravintoon.

Mikko on yksi työntekijöistä, joka on ottanut haasteen innolla vastaan.

Lue lisää

Nollakakkosen Pojopörssi mahdollistaa työn ja muun elämän yhdistämisen

Vuonna 2014 Nollakakkonen lanseerasi asiakaspalvelijoiden kannustinjärjestelmän: Pojopörssin. Pojopörssin perusajatuksena on palkita hyvistä suorituksista ja onnistumisista pisteillä eli pojoilla. Kerättyjä pojoja voi käyttää palkintokaupassa. Palkintokaupassa on tarjolla esimerkiksi lahjakortteja tai erilaisia mahdollisuuksia vaikuttaa omiin vuoroihin.

Lue lisää

Alusta lähtien varmistetaan, että työntekijä saa henkilökohtaista valmennusta

Nollakakkosessa jokainen asiakaspalvelija hoitaa useita asiakaskohtaamisia päivässä. Yhteystietojen kertomisen lisäksi mm. tilataan päivittäin takseja ympäri Suomea, varataan hotellihuoneita ja ravintolapöytiä sekä selvitetään ajoneuvojen tietoja. Koska asiakkaiden kysymykset vaihtelevat maan ja taivaan välillä, panostamme taloon tulevien uusien työntekijöiden perehdyttämiseen erityisen paljon.

Lue lisää

Christinen tarina Nollakakkosessa

Christine aloitti Nollakakkosessa osa-aikaisena asiakaspalvelijana opisluaikoina. Hänestä Nollakakkonen oli hyvä ja joustava työpaikka opiskelujen ohessa. Valmistumisen jälkeen hänet valittiin palveluasiantuntijaksi.


Annin tarina Nollakakkosessa

Anni on työskennellyt Nollakakkosessa vuodesta 2011. Hän on ollut asiakaspalvelija ja perehdyttäjä. Nykyisessä työnkuvassaan kehityskoordinaattorina hän pystyy hyödyntämään aiempaa, syvää kokemustaan asiakaspalvelusta. Mutta mitä hän mahtaakaan keräillä vapaa-ajallaan?


Riikan tarina Nollakakkosessa

Riikka on ollut Nollakakkosessa töissä vuodesta 2009. Hän kertoo, miten erilaista asiakaspalvelu on puhelimessa verrattuna ravintolassa tapahtuvaan henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Entä miten Nollakakkosessa työskentely on muuttunut 10 vuodessa?


Saanan tarina Nollakakkosessa

Saana tuli Nollakakkoseen töihin vuonna 2018. Hän päätyi nopeasti kokeilemaan Fonectan myyntiä ja jäi sille tielle. Samoin hänelle tuli yllätysmuutto Turkuun. Miksi Saana muutti Turkuun ja millaiset ihmiset sopivat Nollakakkoseen tai myyntiin töihin?


This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for 020202palvelu is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.