Nollakakkosessa työskentelet mahtavan porukan kanssa!

Nollakakkosessa työskentelet mahtavan porukan kanssa!

02duunissa

Haluaisitko sinä olla 02duunissa? Käy katsomassa avoimet työpaikkamme!

Nollakakkosella viettiin asiakaspalveluviikkoa iloisissa tunnelmissa

Viime viikolla vietimme asiakaspalveluviikkoa. Mikä kaikkea viikkoomme kuului?

Lue lisää

Taksiasiakaspalvelijamme Nelli-Noora viihtyy työssään ja viettää välivuotta 02 Taksilla

Nelli-Noora työskentelee 02 Taksin asiakaspalvelijana. Hän pitää 02 Taksia hyvänä työpaikkana, joka soveltuu monenlaisille yhmisille.

Lue lisää

Elina Laaksonen on Nollakakkosella HR-harjoittelijana

Asiakaspalvelijana työskennellyt Elina suorittaa opintoihinsa kuuluvan harjoittelun Nollakakkosen HR-tiimissä.

Lue lisää

Eetu Nyman on Nollakakkosella harjoittelijana IT-tiimissä

Eetu Nyman suoritti opintoihin kuuluvan harjoittelujakson it-tiimissä, tutussa työpaikassaan Nollakakkosella.

Lue lisää

Jenni Jokilahti pitää Nollakakkosta hyvänä työpaikkana opintojen ohessa

Jenni Jokilahti aloitti työt Nollakakkosessa 2,5 vuotta sitten. Hän etsi työpaikkaa, jonka voi helposti sovittaa yhteen opintojen kanssa.

Lue lisää

Miikka Markkanen viihtyy Nollakakkosella kesätöissä

Nollakakkosella käy kesäisin aina kuhina, kun remmiin astuvat uudet kesätyöntekijät. Yksi heistä on Miikka Markkanen, joka aloitti asiakaspalvelijana toukokuussa.

Lue lisää

Järjestelmäasiantuntija Ville-Veikko Lindholm löysi oman alan työpaikan Nollakakkosesta

Ville-Veikko aloitti työt Nollakakkosessa asiakaspalvelijana vuonna 2016. Tällä hetkellä hän työskentelee järjestelmäasiantuntijana.

Lue lisää

Nollakakkosen asiakaspalvelijat oppivat chatissa kaupallisuuden saloja

Nollakakkosessa tuotettu chat-palvelu pohjaa vahvasti 020202-puhelinpalvelun asiakaslähtöisyyteen. Chatissa kartoitetaan asiakkaan tarve sekä ehdotetaan tilanteeseen sopivaa ratkaisua.

Lue lisää

Marika Lahti on Nollakakkosen uusi perehdyttäjä Porissa

Marika aloitti Nollakakkosen perehdyttäjänä vuoden 2022 alussa. Lue hänen haastattelunsa!

Lue lisää

Janni Hassel ja Joonas Viitala aloittivat Nollakakkosen kaupallisessa tiimissä etäaikana

Joonas ja Janni hyppäsivät mukaan Nollakakkosen porukkaan etätyöaikana. Käy lukemassa heidän mietteitään!

Lue lisää

Emma Toivonen teki viestinnän harjoittelut tutussa työpaikassaan Nollakakkosessa

Emma etsi opiskelujen edetessä harjoittelupaikkaa. Paikka löytyikin lähempää kuin Emma uskalsi odottaa – tutusta toimistosta vanhojen työkavereiden ympäröimänä.

Lue lisää

Nina on ollut Nollakakkosessa 20 vuotta

Nina on saavuttanut työurallaan kunnioitettavan virstanpylvään, kun hänellä tuli 20 vuotta täyteen Nollakakkosessa. Käy lukemassa Ninan haastattelu!

Lue lisää

Nollakakkosessa kisailtiin ja jaettiin palkintoja asiakaspalveluviikolla

Viime viikolla Nollakakkosessa vietettiin asiakaspalveluviikkoa. Käy lukemassa miten Nollakakkonen juhlisti teemaviikkoa!

Lue lisää

Joonaksen tarina 020202-asiakaspalvelussa

Joonas on työskennellyt Nollakakkosessa muutaman vuoden ajan ja toimii nykyään ryhmäpäällikkönä. Vuonna 2018 hän päätti jättää ilmastointialan työt ja Joonas kokeekin Nollakakkosen olevan hyvä tapa aloittaa uusi työelämä puhtaalta pöydältä. Hän kuvaileekin Nollakakkosta asiakaspalvelun korkeakouluksi!


Sarin tarina 020202-asiakaspalvelussa

Sari on ollut töissä Nollakakkosessa parin vuoden ajan. Videolla Sari kertoo Nollakakkosen kannustinjärjestelmästä ja millä tavoin työntekijöiden hyvinvointiin ja viihtyvyyteen kiinnitetään huomiota.


Henriikan tarina 020202-asiakaspalvelussa

Henriika aloitti työt Nollakakkosessa vuonna 2019 ja opinnot veivät hänet Tampereelle vuoden 2021 syksyllä. Henriika kokee työn Nollakakkosessa sopivan erinomaisesti opiskelijalle ja työkaverit ovat parhaita!


"Työvuorot saa käytännössä määritellä itse!" kiittää Nollakakkosen osa-aikainen työntekijä Mikko

Nollakakkosessa vuodesta 2019 lähtien työskennelleen Mikon mielestä paras asia työssä ovat työkaverit, mutta hän kiittelee Nollakakkosen olevan myös työpaikka myös opiskelijoille.

Lue lisää

Iidan tarina 02 Taksi -asiakaspalvelussa

Iida on töissä yö- ja viikonloppuvuoroissa 02 Taksin asiakaspalvelussa. Hänen mielestään Nollakakkonen on aivan huikea työpaikka.


Alusta lähtien varmistetaan, että työntekijä saa henkilökohtaista valmennusta

Nollakakkosessa jokainen asiakaspalvelija hoitaa useita asiakaskohtaamisia päivässä. Koska asiakkaiden kysymykset vaihtelevat maan ja taivaan välillä, panostamme taloon tulevien uusien työntekijöiden perehdyttämiseen erityisen paljon.

Lue lisää

Riikan tarina 020202-asiakaspalvelussa

Riikka on ollut Nollakakkosessa töissä vuodesta 2009. Hän kertoo, miten erilaista asiakaspalvelu on puhelimessa verrattuna ravintolassa tapahtuvaan henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Entä miten Nollakakkosessa työskentely on muuttunut 10 vuodessa?


Annin tarina kehityskoordinaattorina

Anni on työskennellyt Nollakakkosessa vuodesta 2011. Hän on ollut asiakaspalvelija ja perehdyttäjä. Nykyisessä työnkuvassaan kehityskoordinaattorina hän pystyy hyödyntämään aiempaa, syvää kokemustaan asiakaspalvelusta. Mutta mitä hän mahtaakaan keräillä vapaa-ajallaan?


Nollakakkonen jatkaa Great Place to Work -sertifioituna työpaikkana

020202 Palvelut Oy sai tämän vuoden Great Place to Work -kyselyssä historiansa parhaan tuloksen. Trust index oli huikeat 82. Tämä tarkoittaa, että Nollakakkonen jatkaa Great Place to Work -sertifioituna työpaikkana. Nollakakkosen operatiivinen johtaja Salla Raejoki-Alihaanperä ja henkilöstöpäällikkö Henna Kuisma kertovat ajatuksiaan tuloksesta.

Lue lisää

"Etätyö tuntuu lottovoitolta!" toteaa Nollakakkosessa työskentelevä Erika

Erika Seppälä-Ojala aloitti työt Nollakakkosessa vuonna 2001. Monenlaista hän on ehtinyt Nollakakkosen asiakaspalvelijana näiden kahdenkymmenen vuoden aikana nähdä ja kokea.

 

 

Lue lisää

Työergonomiaan ja etätöihin panostaminen laskee sairauspoissaoloja

Maaliskuussa monessa työpaikassa siirryttiin aivan uuteen tilanteeseen, kun henkilöstö siirtyi tekemään töitä kotona. Näin tehtiin myös 020202 Palvelut Oy:ssa.

 

Lue lisää

Nollakakkosen Pojopörssi mahdollistaa työn ja muun elämän yhdistämisen

Vuonna 2014 Nollakakkonen lanseerasi asiakaspalvelijoiden kannustinjärjestelmän: Pojopörssin. Pojopörssin perusajatuksena on palkita hyvistä suorituksista ja onnistumisista pisteillä eli pojoilla. Kerättyjä pojoja voi käyttää palkintokaupassa. Palkintokaupassa on tarjolla esimerkiksi lahjakortteja tai erilaisia mahdollisuuksia vaikuttaa omiin vuoroihin.

Lue lisää

Turun ryhmäpäällikköjä Mariannea ja Tonia yhdistää yhteinen urapolku ja Star Wars

Toni Viitalan ja Marianne Vesasen yhdenmukainen ura alkoi jo samasta turkulaisesta lukiosta. Nollakakkosessa he aloittivat 15 vuotta sitten asiakaspalvelijoina. Ryhmäpäälliköiksikin heidät valittiin peräkkäisinä vuosina. Marianne vuonna 2010 ja Toni vuonna 2011. Ennen sitä molemmat olivat olleet perehdyttäjiä.

Lue lisää

Nollakakkosen henkilöstöpäällikölle Hennalle ihminen on tärkein

Henna Kuisma aloitti Nollakakkosessa henkilöstöpäällikkönä ja työsuojelupäällikkönä vuoden 2020 alussa. Ensimmäinen vuosi ei mennyt ihan odotetuissa merkeissä, kun suurin osa Hennan ajasta meni korona-tilanteen seuraamiseen ja siihen reagoimiseen.

Lue lisää

Haluaisitko sinä olla 02duunissa? Käy katsomassa avoimet työpaikkamme!

Käy lukemassa lisää Nollakakkosen arvoista ja kulttuurista!