Mitä kautta taksi kannattaa tilata? – Nollakakkonen vinkkaa

Kirjoittaja Reija Juusela,
25.2.2021

Viime aikoina on ollut paljon keskustelua, että taksin tilaaminen on muuttunut epäselväksi ja hankalaksi. Asiakkaan on vaikea tietää paljonko kyyti maksaa ja minkä taksin kyytiin uskaltaa ylipäätänsä hypätä. Näihin ongelmiin vastaa 02 Taksi.

Viisi syytä, miksi sinunkin kannattaa jatkossa tilata taksikyydit 02 Taksin kautta:

1.       Aina luotettava taksi

02 Taksi -palvelu on koonnut yhteen yli 40 luotettavaa taksiyhtiötä ympäri Suomen. Voit siis tilata taksin saman palvelun kautta kaikkialla Suomessa.

2.       Saat kyydillesi kiinteän hinnan

02 Taksi -palvelusta saat aina kyydillesi kiinteän hinnan, kun lähtöosoite ja määränpää ovat tiedossa. Näin ollen matkan hinta on tiedossasi jo ennen kuin taksi saapuu noutamaan sinua.

3.       Voit vertailla eri taksiyhtiöitä

02 Taksi -palvelun kautta voit vertailla alueesi taksiyhtöitä hinnan, saapumisajan ja asiakasarvioiden perusteella. Lisäksi palvelu tarjoaa Premium-palvelua ja vähäpäästöisiä vaihtoehtoja. Sopiva kyyti löytyy siis tilanteessa kuin tilanteessa!

4.       Voit hyödyntää paikannuspalvelua

Onko joskus sattunut tilanne, jolloin olet hukassa vieraassa paikassa ja haluaisit tilata taksin viemään sinut ihmisten ilmoille? Sekin onnistuu 02 Taksin kautta. Sekä sovelluksessa että 020230-puhelinpalvelussa voidaan paikantaa sinut, kunhan annat paikantamiseen luvan.

5.       Nauti tutusta ja laadukkaasta asiakaspalvelusta

Ja mikä parasta, 02 Taksi -palvelun puheluihin vastaavat tutut 020202-asiakaspalvelijat!

 

Tilaa taksi 02 Taksi -palvelun kautta koko Suomessa numerosta 020230 tai maksuttomalla 02 Taksi -sovelluksella. (Puhelun hinta numeroon 020230 on 1,50 € / puh. + 0,049 € / sek. + pvm/mpm.)

Lisätietoja sovelluksesta sekä latauslinkit löydät täältä!