Jos oikeasti muistat ystävien ja kavereiden osoitteet, älä huomaa tätä numeroa:

020202

Jos oikeasti muistat ystävien ja kavereiden osoitteet, älä huomaa tätä numeroa:

020202

Soita

Yllätä ystäväsi - osoitetiedot ystävänpäiväkortteihin Nollakakkosesta

Soita

Ketterä 020202 Palvelumme löytää suomalaisten kotiosoitteet nimen perusteella, mutta lisäksi myös erilaisten muiden vihjeiden, kuten

  • edellisen sukunimen,
  • syntymäajan tai
  • edellisten asuinpaikkojen avulla.

Digi- ja väestötietoviraston osoitetietojen ansiosta löydät kotiosoitteet myös heille, joilla on käytössään yrityksen nimissä oleva puhelinliittymä.

Puheluiden hinnat: Ark. klo 8–18: 2,92 € / puh. + 0,92 € / 10 sek. (+pvm/mpm). Muina aikoina: 3,50 €/puh. + 1,13 € / 10 sek. (+pvm/mpm).

Hae osoite tekstiviestillä

Lähetä ETUNIMI SUKUNIMI PAIKKAKUNTA tekstiviestinä numeroon 020202.

  • Tekstiviestihaun hinta 4,20 €

Nollakakkonen yhdistää ystävät

Sukulaisten ja ystävien lisäksi asiakkaat etsivät vanhoja koulukavereita, naapurintyttöjä ja nuoruuden ihastuksiaan. Eräs asiakas etsi yhteystietoja 30 vuoden takaiselle nuoruuden rakkaudelleen.

Toinen asiakas etsi vanhaa ystävää 50 vuoden takaa. Hän ei tiennyt ystävän nykyistä paikkakuntaa tai ammattia, mutta kaikkien kivien kääntämisen jälkeen asiakaspalvelija löysi oikean henkilön ja vuosikymmenten takaisten kuulumisten vaihtaminen sai alkaa.

Lue lisää

Kirje on ainutlaatuinen lämmin lähetys

Kirjoitatko vielä kirjeitä? Entä säilytätkö vanhoja kirjeitä edelleen muistoina?

Moni ei enää nykyään jaksa kirjoittaa kirjeitä, mutta säästää silti vanhat kirjeet siinä ajatuksessa, että niihin on jonain päivänä hauska palata.

Lue lisää