Kaikkien ajoneuvojen ja veneiden tiedot Nollakakkosesta

Kaikkien ajoneuvojen ja veneiden tiedot Nollakakkosesta

Ajoneuvot ja veneet

Ajoneuvot

Onko parkkiruudussasi tuntematon ajoneuvo tai haluatko kenties tarkistaa oman ajoneuvosi tulevan katsastusajan?

Kun soitat Nollakakkoseen, selvitämme sinulle Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tietojen avulla ajoneuvon omistajan tai tekniset tiedot.

Lisäksi voimme tarkistaa sinulle ajoneuvon omistajan yhteystiedot 020202 Palvelut Oy:n tietokannasta ja vaikka yhdistää puhelun hänelle suoraan.


Veneet

Haluatko tietää lisätietoja veneestä tai vesikulkuneuvosta?

Nollakakkoseseen soittamalla saat nyt myös veneiden tiedot rekisteritunnuksen perusteella. Veneiden ja vesikulkuneuvojen tiedot perustuvat Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tietoihin.


Kenen auto?

Nollakakkoseen tulee paljon puheluita, joissa kysytään ajoneuvon rekisterinumeron perusteella ajoneuvon omistajan tietoja tai ajoneuvon historiatietoja ja teknisiä tietoja.

Tilanteita, joissa auton omistaja tai muita tietoja täytyy selvittää, on monenlaisia. Yksi yleisimmistä syistä on se, että joku on pysäköinyt auton väärään paikkaan.

Soita

Lue lisää

Nollakakkosen rekisterinumerohausta saatavia tietoja on tarkoitus käyttää tilanteissa, joissa halutaan tietoja ajoneuvosta. Näitä tilanteita ovat esimerkiksi osto- ja myyntitapahtumat sekä tilanteet, joissa pitää saada yhteys ajoneuvon omistajaan tai haltijaan.

Rekisterinumerohaun avulla voit varmistaa ajoneuvoon ja sen omistajaan liittyvien tietojen luotettavuuden.

Rekisterinumerohaun lisäpalveluna tehty yhteystietohaku tehdään omistajan tai haltijan nimellä 020202 Palvelut Oy:n tietokannasta. Emme voi täysin taata, että löytynyt yhteystieto on samalle henkilölle kuin Traficomin rekisteritiedoista saatu omistaja tai haltija, koska haku tehdään nimen perusteella.

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa.

Ajoneuvot: Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon. Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen. Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.

Veneet ja vesikulkuneuvot: Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien vesikulkuneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta vesikulkuneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa vesikulkuneuvon. Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä vesiliikenteen turvallisuuteen, vesikulkuneuvoihin, vesikulkuneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin. Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.

 

Nollakakkosen puhelinpalvelu auttaa monissa tilanteissa vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Palvelun hintatiedot löydät täältä.