Tilaa taksi helposti numerosta 020202

Tilaa taksi numerosta 020202

Soita

Taksin tilaus yhdestä numerosta koko Suomessa

Taksi nopeasti ja luotettavasti

Oletko tilaamassa taksia vieraalla paikkakunnalla, mutta et tiedä paikallista taksin tilausnumeroa? Tai haluatko varmistaa, että saat turvallisen ja ammattitaitoisen taksikyydin muuttuvassa taksipalveluviidakossa?

020202 on numero, josta saat taksin luotettavasti kaikkialla Suomessa.

Mahdollisuuksien mukaan tilaamme taksin suoraan palvelussamme tai vaihtoehtoisesti yhdistämme puhelun alueen taksikeskukseen tai taksiautoilijalle.

Taksin tilaaminen kauttamme käy helposti ja turvallisesti.


Näin tilaat taksin:

  • Soita 020202 Palveluun. Kerro tarkka katuosoitteesi ja paikkakunta, johon tilaat taksia. Kerro myös mahdolliset erikoistoiveet auton suhteen.
  • Saat tilausvahvistuksen puhelimeesi SMS-viestinä kuljettajan hyväksyttyä tilauksen. Saat viestin myös, mikäli tilauksen aikaa muutetaan tai tilaus perutaan.
  • Saat puhelimeesi toisen SMS-viestin, jossa kerrotaan auton arvioitu saapumisaika tilattuun osoitteeseen, sekä taksin katolla oleva numero. Odota auton saapumista.

Taksitilaus 020202 Palvelussa maksaa normaalin 02 puhelun hinnan. Taksin tilaaminen ei aiheuta mitään lisäkuluja. Jos puhelu yhdistetään taksikeskukseen, yhdistetystä puhelusta veloitetaan palvelunumeron mukainen hinta.

020202 Palvelun hintatiedot

Halusimme selvittää mikä on asiakkaille oleellista taksin tilaamisessa, taksimatkassa ja -palvelussa. Loppuvuodesta 2017 lähetimme taksiaiheisen kyselyn yli 20 000:lle Fonectan asiakkaalle. Vastauksia saatiin yli tuhannelta suomalaiselta. Lue lisää