Tilaa taksi numerosta 020230 tai lataa ilmainen sovellus

Tilaa taksi numerosta 020230

Soita

Taksit taas yhdestä paikasta

Taksi nopeasti ja luotettavasti - yleisin vastausnopeus 2 sekuntia numerossa 020230

Helpotimme taksia tarvitsevien elämää! Nyt taksin saa missä tahansa Suomessa soittamalla vain yhteen numeroon tai käyttämällä kätevää taksisovellusta.

Oletko tilaamassa taksia vieraalla paikkakunnalla, mutta et tiedä paikallista taksin tilausnumeroa? Haluatko varmistaa, että saat turvallisen ja ammattitaitoisen taksikyydin muuttuvassa taksipalveluviidakossa?

Uudistetusta 02 Taksi -palvelusta saat tiedon alueellasi saatavilla olevista taksivaihtoehdoista, joista voit valita tilaushetkellä kyydin sen mukaan, haluatko edullisimman, nopeimmin paikalle saapuvan vai parhaat arviot saadun kyydin.


Miksi 02 Taksi?

  • Tilaa taksi missä tahansa. Puhelimitse kaikkialla Suomessa, sovelluksessa suurimmissa kaupungeissa. Laajennamme sovelluksen toimintapiiriä jatkuvasti.
  • Vertaile ja valitse luotettavista takseista. Luotettavat, hyvämaineiset taksiyhtiöt yhdessä paikassa, joita voit itse vertailla ja valita sopivan kyydin tarpeesi mukaan.
  • Arvioi kyyti ja vaikuta. Anna palautetta taksikyydistäsi. Seuraamme kyytien onnistumista ja kehitämme palveluamme palautteiden perusteella.

Taksin tilaaminen soittamalla

Soita taksinumeroon 020230, kerro kyytiäsi koskevat toiveet, niin Suomen parhaiksi valitut asiakaspalvelijamme aloittavat etsimään sinulle sopivaa taksia. Puhelun päätyttyä saat tiedot kyydistä SMS-viestillä sekä linkin kyytisi seuraamiseen.

Tarvittaessa voimme yhdistää puhelusi suoraan jollekin tietylle taksiyhtiölle tai -autoilijalle, mikäli kyytiin liittyy esimerkiksi joitakin erityistoiveita. Taksin saa soittamalla mistä tahansa kunnasta Suomessa, sillä välitämme takseja kaikkialla.

Taksitilaus 020230 Palvelussa maksaa 1,25€/puhelu + 0,49€/10 sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi lisää puhelun hintaan paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun.

Katso 020230 Palvelun puheluhinnat

Taksin tilaaminen sovelluksella

02 Taksi -sovelluksella pääset puolestaan itse vertailemaan, tilaamaan, seuraamaan ja arvostelemaan taksikyytisi. Näet myös tarkempia tietoja sovelluksen piirissä toimivista taksiyhtiöistä ja heidän saamistaan arvioista. Sovelluksesta pystyy lisäksi soittamaan tarpeen tullen suoraan 02 Taksin palvelunumeroon 020230.

Lataa tästä 02 Taksi -sovellus puhelimeesi

Sovellus näyttää tarjolla olevat taksit suurimmissa kaupungeissa, mutta laajennamme palveluamme jatkuvasti myös muille alueille.

Sovelluksen avulla voit vertailla

  • kyytivaihtoehtoja sen hetkisen hinnan,
  • nopeimmin saapuvan taksin ja
  • taksiyhtiölle annettujen arvioiden mukaan sekä
  • valita näiden perusteella tarpeitasi parhaiten palvelevan kyydin.

Saat myös tietää etukäteen matkan kiinteän hinnan, kun ilmoitat tilausvaiheessa määränpään. Kyydin saapumisen seuraaminenkin onnistuu sovelluksella.

02 Taksi -palvelu on tuotettu yhteistyössä hyvämaineisten, tunnettujen taksiyhtiöiden kanssa. Kumppaneihimme kuuluvat tällä hetkellä esimerkiksi valtakunnalliset Menevä ja Kajon, sekä Taksi Helsinki (Helsinki), Lounais-Suomen Taksidata (Lounais-Suomi) Taksi Länsi-Suomi (Varsinais-Suomi), Liuttu (Tampere), Expresstaxi (Tampere), K-Taksi (Kymenlaakso) ja VieVie (Savo). Kumppaniverkostoa laajennetaan jatkuvasti.

Katso kumppanimme

02 Taksi on taksin tilauspalvelu, jota ylläpitää 020202 Palvelut Oy

02 Taksi mahdollistaa nopean, edullisen ja viihtyisän taksimatkan. Avullamme taksin tilaaminen helpottuu ja selkeytyy. Aikaa ja vaivaa säästyy, kun enää ei tarvitse seikkailla verkossa metsästämässä paikallisia taksiyhtiöitä ja tilausnumeroita, vaan yksi numero riittää taksin tilaamiseen koko Suomessa. Kaiken lisäksi saat kyytiisi enemmän valinnanvapautta!

Halusimme selvittää mikä on asiakkaille oleellista taksin tilaamisessa, taksimatkassa ja -palvelussa. Loppuvuodesta 2017 lähetimme taksiaiheisen kyselyn yli 20 000:lle Fonectan asiakkaalle. Vastauksia saatiin yli tuhannelta suomalaiselta. Lue lisää