020202 Palvelussa laadun

keskiössä on kohtaaminen

020202 Palvelussa laadun

keskiössä on kohtaaminen

Laatu

Nollakakkosessa asiakaspalvelun laatu on kaikkein tärkein asia

 

Laatu on Nollakakkosen kivijalka. Laadun lähtökohtana on asiakkaan näkökulma. Palvelua tehdään aina ihmiseltä ihmiselle.

 

Nollakakkoseen soitetaan usein silloin, kun ei itse ehditä etsiä tietoa tai on tullut joitain mutkia matkaan. Nollakakkosen ammattitaitoiset asiakaspalvelijat osaavat auttaa niissäkin tilanteissa, kun itsepalvelu ei enää toimi.

 

Nollakakkosessa vastataan nopeasti ja luotettavasti vuoden jokaisena päivänä ja vuorokauden aikana. Asiakaspalvelijoillamme on aina aikaa olla läsnä asiakkaalle. Asiat halutaan hoitaa kerralla kuntoon.

 

Laadun kehittämisen lähtökohtana on halu ylittää asiakkaan odotukset

 

Nollakakkosessa asiakaspalvelijat ovat ylpeitä omasta työstään ja se on tärkeä lähtökohta sille, että asiakas saa aina vähän enemmän kuin hän osaa odottaa. Nollakakkosen ryhmäpäälliköt Marianne Vesanen ja Riitta Ahonkivi ovat laadun asiantuntijoita ja vastaavat asiakaspalvelijoiden valmennuksesta.

 

”Meillä laatu ei ole koskaan valmis. Ei voi tulla sellaista päivää, että meillä tehdään laadukkainta asiakaspalvelua, mitä voi ikinä tehdä. Me haluamme aina olla asiakkaidemme toiveita edellä”, kertoo Marianne.

 

Laatu näkyy Nollakakkosen uusille työntekijöille alusta alkaen. Perehdytykseen on varattu jopa yhdeksän päivää aikaa omaksua Nollakakkosen palvelukulttuuri ja työvälineet. Työuransa alussa uudet työntekijät saavat paljon tukea muilta. Valmennus ja kehittyminen jatkuvat läpi koko Nollakakkosen työuran.

 

Marianne ja Riitta kertovat, että Nollakakkosessa laatua seurataan työntekijän omista vahvuuksista ja kehityskohdista käsin. Valmennukset toteutetaan yksilövalmennuksina, ryhmävalmennuksina tai verkkovalmennuksina.

 

Nollakakkosessa tehdään töitä kotona, toimistolla tai välillä jopa kesämökillä.

 

”Nykyään asiakaspalvelija voi vastata puheluihin monesta eri sijainnista, mutta laatu on aina kohdallaan. Olemme oppineet miettimään valmennustyötäkin uudelta kantilta, jotta se sopii nykyiseen tilanteeseen. Viime aikoina olemme puhuneet paljon itsensä johtamisesta. Kaikilla työntekijöillämme on kova halu kehittyä”, Riitta kertoo.

 

Nollakakkosen onnistumisesta työnantajana kertoo se, että yritys sai Great Place to Work -sertifikaatin vuonna 2021 eli keskellä etätyöaikaa.

 

Nollakakkosen NPS lupaa maailmanluokan palvelua

 

Nollakakkosen NPS on koko ajan maailman luokan palvelun tasolla. Asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä ja valmiita suosittelemaan palvelua. Myös sanallisia positiivisia palautteita annetaan poikkeuksellisen paljon.

 

Nollakakkosen kaikki asiakaspalautteet käsitellään asiakaskokemustiimissä. Ne käsitellään muutaman arkipäivän kuluessa, usein jo seuraavana työpäivänä. Haluamme varmistaa positiivisen asiakaskokemuksen joka tilanteessa.