Asiakkaat rakastavat meitä!

Asiakkaat rakastavat meitä!

Asiakaskohtaamisia

Etsin asiakkaalle erästä kirjaa, josta hän halusi tietyn painoksen. Löysin kirjan, soitin kirjakauppaan ja varasin sen asiakkaalle. Asiakas oli mielettömän tyytyväinen ja kiitteli kovasti saamastaan avusta!

Asiakkaalla oli erittäin vanha sanelukone, johon ei ollut vuosiin löytynyt sopivia kasetteja. Etsin kasetteja sanelukoneen mallinumeron perusteella ja löysin yhden liikkeen! Se oli kaukana asiakkaan kotikunnasta, joten lähetin asiakkaan puolesta kysymyksen, voisiko kasetit saada kotiin toimitettuna. Asiakas oli ikionnellinen palvelusta!

Asiakas kiitteli palveluamme: ”Jaksatte aina olla niin iloisia ja ystävällisiä, kun sinne soitan!”

Poltimme isoja kasoja roskapuuta mökillä, enkä tiennyt numeroa mihin soittaa palolaitokselle, etteivät turhaan ajele mökille, kun saunakaan ei ollut silloin päällä. Soitin Nollakakkoseen, numero löytyi ja puhelu yhdistettiin suoraan oikeaan numeroon.

Asiakas soitti, kun hän oli huoltoaseman automaattisessa autopesussa. Autopesu oli jumittanut ja pesu tuntui jatkuvan ikuisesti. Asiakkaan tilanteesta teki erityisen ongelmallisen se, että hän ei muistanut, millä huoltoasemalla oli, sillä hän oli vieraassa kaupungissa. Hetken tilannetta pähkäiltyämme keksin kysyä, oliko asiakas käynyt sisällä maksamassa pesun ja saanut siitä kuitin. Asiakas hölmistyi ensin kysymyksestä ja huomasi sitten, että kuitissa tosiaan lukee huoltoaseman nimi. Näin saimme tietää oikean paikan ja asiakas pääsi autoineen ulos!

Te olette siellä aina niin palvelualttiita, nöyriä ja viisaita!

Asiakas oli positiivisesti yllättynyt, kun autoin häntä selvittämään traktorin tietoja Traficomin avulla: ”Täähän selvisi nopeasti, halaisin sua!”

Asiakas kehui palveluamme: ”Te olette minun pelastusenkeleitäni!”

Eräs rouva halusi yhteyden hoitokotiin. Hän oli yrittänyt soittaa johonkin numeroon, mutta se ei toiminut. Löysin hänelle oikean numeron ja hän sai yhteyden sukulaiseensa. Rouva oli niin kiitollinen, että soitti vielä uudelleen ja kiitti hyvästä palvelusta.

Asiakas etsi sukulaistaan Australiasta. Hänellä oli vinkkinä sukulaisen perustaman yhdistyksen nimi. Löysin yhdistyksen ja lähetin sukulaiselle englanninkielisen yhteydenottopyynnön.

En ole koskaan saanut niin hyvää asiakaspalvelua kuin aiemmassa puhelussani! Puhelusta tuli niin hyvä mieli, että halusin vielä soittaa uudelleen ja kiittää!

Asiakas kertoi saaneensa aiemmin ongelman ratkaistua meidän kauttamme ja soitti nyt uudestaan. Hänellä oli tietokoneongelma. Asiakaspalvelija lähetti asiakkaan puolesta huoltoon sähköpostia ja antoi teknisen tuen puhelinnumeron. Asiakas oli tosi tyytyväinen: ”Näin hyvää palvelua ei saa mistään muualta Suomesta.”

Eräässä puhelussa asiakas etsi vanhan koulukaverinsa yhteystietoja. Koulukaveri oli vuosia sitten muuttanut Thaimaahan ja hänen löytäminen oli pelkän nimen perusteella vaikeaa. Äkkiä asiakas muisti, että koulukaveri työskentelee sukelluksen parissa. Tämän tiedon avulla löytyi oikea henkilö ja hänen yhteystietonsa. Asiakaspalvelija sai puhelusta palkinnoksi liikuttuneen asiakkaan, joka kiitteli vuolaasti.

Kerran palvelin iloista pariskuntaa, joka soitti hotellista ja kysyi, missä lähistöllä olisi karaokea. Löysin paikan. Pariskunta kysyi minulta, minkä biisin haluaisin heidän laulavan illalla minulle omistettuna. Shanghain valot lähti silloin biisitoiveeksi!

Asiakas koki olevansa jumissa pitkässä avioliitossaan. Puhelun aikana pohdimme yhdessä, onko elämää avioliiton ulkopuolella. Totesimme, että on – voi tanssia, maalata tauluja, juoda viiniä ja kuunnella musiikkia kovalla äänellä. Keskustelu oli koskettava ja ahdistuksesta huolimatta ilmassa oli toivoa. Ilmeisesti minunkin neuvoni toimivat siinä hetkessä!

Asiakas oli varaamassa hotellihuonetta. Hän kertoi myöhästyneensä laivasta ja tarvitsevansa hotellin läheltä satamaa. Hotelli löytyi ja varaus tehtiin heti. Asiakas iltahtu: ”Älyttömän hieno palvelu!”

Asiakas antoi erinomaista palautetta palvelustamme. Hän on jopa Etelä-Afrikasta asti saanut meidän kauttamme ratkaisun asiaansa.

En ole koskaan saanut niin hyvää asiakaspalvelua kuin aiemmassa puhelussani! Puhelusta tuli niin hyvä mieli, että halusin vielä soittaa uudelleen ja kiittää!