Tule meille töihin ja kehity

asiakaspalvelun ammattilaiseksi!

Tule meille töihin ja kehity asiakaspalvelun ammattilaiseksi!

Avoimet työpaikat

02 TAKSI -ASIAKASPALVELIJA OSA-AIKAISEEN YÖTYÖHÖN

Haemme Turkuun ja Poriin asiakaspalvelijoita osa-aikaiseen yötyöhön taksien välitykseen. Sinun on mahdollisuus työskennellä myös etänä.

Haluatko kehittää asiakaspalvelutaitojasi monipuolisesti, eikä asiakaspalveluasenteesi hyydy edes yön pikkutunneilla? Hae meille!

Lue lisää rekrytointikumppanimme Staffpointin sivuilta ja lähetä hakemuksesi!

Hae Turkuun

Hae Poriin

020202-ASIAKASPALVELIJA OSA-AIKAISEEN TYÖHÖN

Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle: voit työskennellä lukukausien aikana joustavasti opintojen ohella ja kesäkuukausina kokoaikaisesti tai 80 % työajalla. Asiakaspalvelumme toimii 24/7, joten työ on vuorotyötä. Työ alkaa kahden viikon perehdytyksellä elokuun aikana.

Jos sytyt haasteista ja rakastat ratkaista asiakkaiden arjen pulmia, uskallat heittäytyä tilanteisiin etkä hätkähdä pienistä ja jos ajattelet myynnillisyyden olevan luonteva osa hyvää asiakaspalvelua, kuulostat sopivalta vahvistukselta porukkaamme.

Lue lisää rekrytointikumppanimme Staffpointin sivuilta ja lähetä hakemuksesi!

Hae Turkuun

Hae Poriin

AVOIN HAKEMUS

Kiinnostaako monipuolinen asiakaspalvelutyö paikassa, jossa työilmapiiri on huippuluokkaa?  Hae meille töihin avoimen haun kautta. Kohdista hakusi contact center -toimialalle ja kerro, että olet kiinnostunut työskentelemään Turussa tai Porissa 020202 Palvelussa. Meillä pääset kehittymään asiakaspalvelun erityisosaajaksi ja ratkaisemaan asiakkaan ongelmia tilanteessa kuin tilanteessa. Nollakakkonen on kuin asiakaspalvelun korkeakoulu, jossa ei ole kahta samanlaista päivää. Rekrytointikumppanimme on Staffpoint.

Täytä avoin hakulomake

Näistä syistä meillä viihdytään:

Joustavuus

Millainen työaikamalli sopii sinun elämäntilanteeseesi parhaiten? Meillä voit tehdä töitä kokoaikaisena tai osa-aikaisesti, monipuolisissa vuoroissa. Asiakaspalvelutyö sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen, jolloin voit viikoittain valita tekemiesi työvuorojen ajankohdat itse.

Etenemismahdollisuudet

Moni on tullut yhdeksi kesäksi, mutta jäänyt vuosiksi. Meillä voit työskennellä esimerkiksi asiakaspalvelijana, perehdyttäjänä, ryhmäpäällikkönä tai myynti- ja kehitystehtävissä.

Yhteishenki

Tässä porukassa viihdytään, autetaan toisia ja puhalletaan yhteen hiileen – usein myös työpaikan ulkopuolella monien erilaisten hyvinvointi- ja illanviettotapahtumien muodossa!

Monipuolisuus

Työtä tehdään monissa eri kanavissa ja erilaisilla välineillä. Asiakaspalvelutaitojen lisäksi Nollakakkosessa oppii esimerkiksi tiedonhakutaitoja, yleistietoa ja paineensietokykyä.Vaihtuvat tilanteet ja erilaisten ihmisten kanssa työskentely mahdollistaa omien kykyjen, kokemuksen ja kiinnostuksen kohteiden hyödyntämisen.

Kehittyminen

Kaikki asiakaspalvelijamme, tulokkaista konkareihin, saavat säännöllisesti sekä henkilökohtaista että ryhmissä tapahtuvaa valmennusta räätälöitynä kunkin vahvuuksien mukaisesti. Tukenasi jokapäiväisessä työssä ovat perehdyttäjät, ryhmäpäälliköt sekä kaikki työkaverit.

Kannustimet

Meillä on useita kanavia palkita hyvästä työstä, kuten bonusjärjestelmämme sekä pelillistämiseen perustuva kannustinjärjestelmämme Pojopörssi. Se on henkilöstömme itse kehittämä, ja se palkittiin Vuoden Henkilöstötekona v. 2016.