Tule meille töihin ja kehity

asiakaspalvelun ammattilaiseksi!

Tule meille töihin ja kehity asiakaspalvelun ammattilaiseksi!

Avoimet työpaikat

Haemme asiakaspalvelijoita Turkuun ja Poriin

Oletko intohimoinen asiakaspalvelija? Arvostatko hyvää tiimihenkeä, lämmintä työilmapiiriä ja esimerkillistä työyhteisöä, jossa panostetaan suuresti työntekijöidensä työhyvinvointiin?

Etsimme innokkaita ja rohkeita asiakaspalvelijoita kesätyöntekijöiksi Turkuun ja Poriin!

”Jokainen asiakaspalvelupäivä on erilainen, mikä tuo arkeen kivaa vaihtelua ja erilaisia haasteita.”
-020202 Palvelut Oy:n asiakaspalvelija

Millaista työntekijää haemme?

Etsimme joustavaa työntekijää työsuhteeseen, joka alkaa vuoden 2023 alkupuolella tuntisopimuksella ja jatkuu kesäkauden ajan kokoaikaisena (90-112,5h/3vko.) Kesäkausi on huhti-toukokuusta elokuun loppuun saakka. Tämän jälkeen sopimusta voi jatkaa taas tuntityöntekijänä. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle, joka haluaa kesän aikana tehdä töitä enemmän. 020202-palvelu on avoinna 24/7, joten työvuoroja on arkipäivien lisäksi myös viikonloppuisin ja öisin.

Työssä menestymiseen tarvitaan kuuntelemisen ja kirjoittamisen samanaikaista taitoa. On tärkeää kyetä omaksumaan paljon uutta asiaa, sekä oppia erilaisten järjestelmien käyttöä. Hyvät hermot, vuorovaikutustaidot sekä heittäytymiskyky auttavat sinua onnistumaan tässä työssä puheluiden ja erilaisten ihmisten kohtaamisessa. Rento ja reipas asenne sopii hyvin työyhteisöön, jossa ketään ei jätetä yksin vaan tukea ja turvaa on saatavilla aina. Perehdytys työhön on laadukasta ja on saanut paljon kiitosta aikaisemmilta työntekijöiltä.

Tehtävään valituille tarjoamme:

 • kattavan perehdytyksen
 • modernit työvälineet
 • mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi
 • laadukkaat henkilöstöedut
 • kannustavan työilmapiirin
 • työterveyspalvelut Wippii Work Oy:n kautta
 • tuntipalkan 12,48€/h + lisät

Odotamme sinulta:

 • täysi-ikäisyyttä
 • sujuvaa suullista suomen kielen taitoa, sekä valmiutta hoitaa asiakaspalvelua myös englanniksi
 • ruotsin kielen perustaitoja
 • valmiutta työskennellä ilta- ja yövuoroissa
 • motivaatiota kehittyä työssä

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jos olet kiinnostunut tehtävästä, jätä hakemus nopeasti!

Lisätietoja Wippii Workistä ja avoinna olevista tehtävistä antaa rekrytointiasiantuntija Tuua Hautalampi puhelimitse numerosta +358 40 828 6770 tai sähköpostitse tuua.hautalampi@wippiiwork.com

Käy lukemassa, millaista on olla #02duunissa!

Hae Turkuun
Hae Poriin

Näistä syistä meillä viihdytään:

Joustavuus

Millainen työaikamalli sopii sinun elämäntilanteeseesi parhaiten? Meillä voit tehdä töitä kokoaikaisena tai osa-aikaisesti, monipuolisissa vuoroissa. Asiakaspalvelutyö sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen, jolloin voit viikoittain valita tekemiesi työvuorojen ajankohdat itse.

Työntekijöiden sanomaa: Ehdottomasti parasta Nollakakkosessa on monipuolisuus. Niin puheluissa, työajoissa, paikoissa, tavoissa… Ihan kaikessa!

Etenemismahdollisuudet

Moni on tullut yhdeksi kesäksi, mutta jäänyt vuosiksi. Meillä voit työskennellä esimerkiksi asiakaspalvelijana, perehdyttäjänä, ryhmäpäällikkönä tai kehitystehtävissä.

Työntekijöiden sanomaa: Täällä on paljon erilaisia työtehtäviä ja kaikkia kannustetaan ottamaan uusia haasteita vastaan ja laajentamaan omaa osaamistaan.

Yhteishenki

Tässä porukassa viihdytään, autetaan toisia ja puhalletaan yhteen hiileen – usein myös työpaikan ulkopuolella monien erilaisten hyvinvointi- ja illanviettotapahtumien muodossa!

Työntekijöiden sanomaa: Parasta on hyvä ilmapiiri, huippu työkamut ja aina erilaiset työpäivät.

Monipuolisuus

Työtä tehdään monissa eri kanavissa ja erilaisilla välineillä. Asiakaspalvelutaitojen lisäksi Nollakakkosessa oppii esimerkiksi tiedonhakutaitoja, yleistietoa ja paineensietokykyä.Vaihtuvat tilanteet ja erilaisten ihmisten kanssa työskentely mahdollistaa omien kykyjen, kokemuksen ja kiinnostuksen kohteiden hyödyntämisen.

Työntekijöiden sanomaa: Jokainen asiakaspalvelupäivä on erilainen, mikä tuo arkeen kivaa vaihtelua ja erilaisia haasteita.

Kehittyminen

Kaikki asiakaspalvelijamme, tulokkaista konkareihin, saavat säännöllisesti sekä henkilökohtaista että ryhmissä tapahtuvaa valmennusta räätälöitynä kunkin vahvuuksien mukaisesti. Tukenasi jokapäiväisessä työssä ovat perehdyttäjät, ryhmäpäälliköt sekä kaikki työkaverit.

Työntekijöiden sanomaa: Täällä pääsee ideoimaa ja kehittämään sekä itseään että palvelua.

Kannustimet

Meillä on useita kanavia palkita hyvästä työstä, kuten bonusjärjestelmämme sekä pelillistämiseen perustuva kannustinjärjestelmämme Pojopörssi. Se on henkilöstömme itse kehittämä, ja se palkittiin Vuoden Henkilöstötekona v. 2016.

Työntekijöiden sanomaa: Työnantajana Nollakakkonen on työntekijöisen huomioimisessa paras, mitä minulla on koskaan ollut!