Nollakakkosen arvot ovat

vastuullisuus, joustavuus, laatu ja tehokkuus

Nollakakkosen arvot ovat

vastuullisuus, joustavuus, laatu ja tehokkuus

Arvot

Vastuullisuus

Varmistamme, että asiakas saa oikeaa tietoa. Nollakakkosen tietokanta on laadukas ja tiedot pitävät paikkansa.

Meidän tavoitteenamme on auttaa asiakasta mahdollisuuksien mukaan niin hyvin, että kaikki asiat saadaan kerralla kuntoon.

”Vastuullisuus tarkoittaa työnantajana sitä, että olemme luotettava työnantaja. Meillä kaikki ovat tasa-arvoisia ja teemme sen mitä lupaamme. Olemme vastuussa työntekijöidemme hyvinvoinnista ja jaksamisesta kokonaisvaltaisesti.

Osallistamme työntekijöitämme päätöksentekoon ja teemme henkilöstölle vuosittain Great Place to Work -kyselyn. Työntekijöillämme on mahdollisuus saada valmennusta ja kehittää ammattitaitoaan. Olemme panostaneet myös vapaa-aikaan tarjoamalla useita maksuttomia virkistys- ja hyvinvointitapahtumia vuodessa.”

Operatiivinen johtaja Salla Raejoki-Alihaanperä kertoo.

Joustavuus

Meillä jokainen työntekijä saa itselleen sopivaa valmennusta ja tukea läpi koko työuran Nollakakkosessa.

”Meillä tehdään tietenkin vuorotyötä, mutta meillä on myös erilaisia työaikamalleja, joita voidaan soveltaa työntekijöiden elämäntilanteiden mukaan. Meillä on työntekijöitä opiskelijoista eläkeikäisiin, joten on tärkeää, että on mahdollisuus joustaa jokaisen elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Meillä voi esimerkiksi tehdä osa-aikaista työtä, taksiasiakaspalvelua tai olla töissä kokoaikaisesti.” Salla kertoo.

Nollakakkosen organisaatio on matala. Se mahdollistaa sen, että henkilöstön työnkuvat ovat joustavia.

”Meillä pääsee tekemään monenlaisia tehtäviä. On vain oma halu ja kiinnostus rajana sen suhteen. Meillä on monia asiantuntijatehtäviä luotu siten, että on otettu työntekijän osaaminen ja vahvuudet käyttöön. Se on mahdollista, kun porukka on pieni ja joustava!” Salla toteaa.

Laatu

Haluamme tarjota asiakkaille Suomen parasta palvelua. Henkilöstön kehittämiseen ja jatkuvaan valmentamiseen panostetaan. Uskomme, että tyytyväinen työntekijä on korkean laadun takana.

”Meillä laatu tarkoittaa suurimpana asiana tasalaatua. Asiakas saa meille soittaessaan aina yhtä erinomaisen asiakaskokemuksen oli hänen asiansa mikä hyvänsä ja vuorokauden aika mikä hyvänsä. Laadun kehittämisessä on oltava aina monta askelta asiakkaan odotuksia edellä, jotta voimme tuottaa asiakkaille wow-elämyksen. Tavoitteenamme on, että asiakas saa enemmän kuin odottaa.” Salla kertoo

Tehokkuus

Asiakas saa Nollakakkoseen yhteyden muutamassa sekunnissa jokaisena vuorokauden aikana ympäri vuoden.

”Henkilöstön kannalta tehokkuus tarkoittaa sitä, että meillä asiat etenevät nopeasti. Meillä on matala ja ketterä organisaatio, joka mahdollistaa sen, että meillä on mahdollisuus viedä ideoita nopeasti käytännön kokeiluiksi. Kokeilemme mielellämme uudenlaisia toimintatapoja ja kehitämme palveluamme asiakkaiden ja asiakaspalvelijoiden ideoiden perusteella.”, Salla kertoo.