020202 Callerin ylläpito lopetetaan

020202 Caller -sovelluksen ylläpito on päätetty lopettaa. Sovelluksen alasajo tullaan tekemään helmikuun lopussa.

Syy 020202 Callerin alasajolle on se, että olemme päättäneet keskittää kaikki kehitysresurssimme Fonecta Caller -sovelluksen kehitystyöhön. Kahden hyvin toistensa kaltaisen sovelluksen ylläpito ja kehitys ei ole mahdollista eikä järkevää.

Haluamme, että Fonecta Caller on yksi ja ainoa sovellus, joka palvelee kaikkia asiakkaitamme. Fonecta Caller on täysin uudistettu tämän vuoden aikana ja sen aktiivista kehittämistä aiotaan jatkaa myös tulevaisuudessa.

Toivomme, että kokeilet uudistettua Fonecta Calleria. Caller Pro -tilauksen kuukausihinta on sama kuin 020202 Callerin kuukausihinta, eli 3,99 € / kk. Kuukausitilaus sisältää kaikki samat ominaisuudet kuin 020202 Caller, lukuun ottamatta ilmaista puhelua 020202 Palveluun. Fonecta Calleria voi käyttää myös ilmaiseksi.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää Fonecta Callerista, ota yhteyttä asiakaspalveluun: mobile@fonecta.com

Tutustu Fonecta Calleriin:
https://yrityksille.fonecta.fi/fonecta-caller/

Takaisin