020202 SMS-palveluissa on uusia ominaisuuksia

Tekstiviestien lähettely ei ole menneen maailman lumia, sillä 020202 SMS-palveluita käyttää päivittäin laaja ja uskollinen käyttäjäkuntansa! Tästä syystä olemme viimeisen vuoden aikana kehittäneet Nollakakkosen SMS-palveluita ja tuoneet niihin uusia ominaisuuksia.

020202-tekstiviestihaulla voit hakea tuntemattomalle numerolle omistajaa, henkilölle tai yritykselle yhteystietoja sekä ajoneuvon omistajatietoja ja teknisiä tietoja. Lisäksi voit hakea autolle hinta-arvion.

Nyt tekstiviestipalveluiden uudistamisen myötä tietojen hausta on tullut entistäkin miellyttävämpää, sillä käyttäjät saavat aiempaa kattavammin tietoa, minkä lisäksi tietojen esitystapaa ja ulkoasua on selkeytetty!

Hae kattavat yritystiedot

Firman numero ja käyntiosoite hukassa?

Siihen uudistuneet SMS-palvelumme ovat vastaus, sillä siinä missä yrityshaku kertoi ennen yrityksen puhelinnumeron ja perustiedot, saat nykyisin samalla tekstiviestihaulla kattavat yhteystiedot. Yrityksen puhelinnumeron lisäksi saat tietoosi yrityksen mahdolliset alanumerot sekä käyntiosoitteen, postiosoitteen, sähköpostiosoitteen, aukioloajat, toimialan, y-tunnuksen ja verkkosivujen osoitteen.

Laajenna nimihakua koko maahan

020202 tekstiviestihaussa voit hakea puhelinnumeron ja osoitteen Suomessa asuvalle henkilölle. Jos siis etsit serkkua, johon yhteys on kadonnut jo viime vuosituhannella, ei puhelinnumeron löytyminen voi olla tämän helpompaa.

Kun etsit puhelinnumeroa, kannattaa hakua tarkentaa lisäämällä paikkakunta, jossa henkilö asuu. Jos tietosi paikkakunnasta ei ole varmin ja tuorein tai jos et löydä hakemaasi henkilöä hakemaltasi paikkakunnalta, voit laajentaa hakua koskemaan koko Suomea. Tällöin saat kaikkien Suomessa asuvien saman nimisten henkilöiden yhteystiedot.

Tekstiviestipalvelu toimii siis siten, että kun hakemaltasi paikkakunnalta ei tule tuloksia, ehdotetaan sinulle haun laajentamista koko Suomeen.

Hae autolle hinta-arvio

Jos olet ostamassa tai myymässä autoa, on auton hinta luonnollisesti yksi kiinnostuksenkohteistasi. Luotettavan hinta-arvion saat tehtyä kätevästi SMS-palveluiden avulla.

Yhdellä haulla saat itsellesi kolme hinta-arviota: edullisen hinnan, keskihinnan ja korkean hinnan. Lisäksi saat arvion, missä ajassa auto todennäköisesti myydään milläkin hinnalla. Näiden tietojen kera on autokaupoille suuntaaminen vaivatonta.

Hinta-arvion voi tehdä autolle, joka on rekisteröity Suomessa vuoden 2007 jälkeen ja joka on rekisteröity ja otettu käyttöön samana vuonna. Voit hakea auton perustietohaun jälkeen autolle hinta-arvion. Rekisteritietojen tietolähteenä on Liikenne- ja viestintävirasto Traficom ja hinta-arvio perustuu Netwheels Oy:n tietoihin.

020202-tekstiviestipalveluiden hinnat

Tekstiviestihaun hinta on 4,90 €. Jos paikkakuntakohtainen nimi- tai numerohaku tuottaa useampia tuloksia, saat kaikki tiedot yhden haun hinnalla. Mikäli rekisterinumerolla ei löydy tietoja, seuraava rekisterinumerohaku on ilmainen. Ilmainen haku on voimassa 30 päivää.

Lisäpalveluiden hinnat:

  • Mikäli etsimälläsi henkilön tai yrityksen nimellä löytyy yhteystietoja muualta Suomesta, voit laajentaa hakuasi koko Suomen alueelle hintaan 2,90 €
  • Ajoneuvotietojen haun jälkeen ajoneuvon omistajan tai haltijan nimellä puhelinnumerohaku maksaa 1,50 €
  • Ajoneuvotietojen haun jälkeen ajoneuvon kaikkien tietojen (tekniset tiedot ja historiatiedot) haku maksaa 2,50 €
  • Auton tietojen haun jälkeen auton hinta-arvion haku maksaa 3,50 €

 

 

Takaisin