Jenni Jokilahti pitää Nollakakkosta hyvänä työpaikkana opintojen ohessa

Jenni Jokilahti

Jenni Jokilahti aloitti työt Nollakakkosessa 2,5 vuotta sitten. Hän tiesi haluavansa sosiaalialan opiskelijaksi ja etsi työpaikkaa, jonka voi helposti sovittaa yhteen opintojen kanssa. Nollakakkosen työpaikkailmoitus osui silmiin Oikotiellä ja siihen Jenni päätti tarttua.

Jenni aloitti Turun ammattikorkeakoulussa sosionomiopinnot syksyllä 2021. Hän kokee, että Nollakakkosessa työskentelemisestä on hänelle opintojen ja tulevan työuran kannalta jo nyt hyötyä.

”Nollakakkosessa työskentelen ihmisten kanssa. Puhelut ja asiakkaat ovat erilaisia, ja minulle on tullut vastaan myös mielenterveysongelmia ja kriisipuheluita. Ikäihmiset soittelevat Nollakakkoseen paljon, joten olen pystynyt peilaamaan näitä kohtaamisia opintoihini. Tulevaisuudessa minua kiinnostaa nimenomaan mielenterveystyö, päihdetyö sekä työskentely ikäihmisten kanssa.”

Jenni on houkutellut jo yhden opiskelijakaverinsa Nollakakkoseen töihin ja suosittelee työpaikkaa muillekin.

”Tämä on joustava työpaikka. En voi koiran takia olla koko päivää poissa kotoa, ja Nollakakkosessa voin sopia työvuorot omien aikataulujeni mukaan. Se ei ole monessa muussa työpaikassa mahdollista.”

Nollakakkosessa panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin. Toimistolla on aina tarjolla hedelmiä ja viikonloppuisin myös muuta naposteltavaa. Lisäksi kaikki työntekijät voivat osallistua kolme kertaa vuodessa hyvinvointitapahtumaan, jonka voi itse valita. Vaihtoehtoina on erilaisia tapahtumia ravintolaillallisista mönkijäsafareihin. Jenni pitää näitä hyvinä etuina opiskelijalle.

”Täällä saa parempaa palkkaa kuin esimerkiksi ravintolassa tai kaupan kassalla. Lisäksi osa-aikaisillakin työntekijöillä on mahdollisuus saada tulospalkkio ja päästä osaksi Nollakakkosen omaa palkitsemisjärjestelmää Pojopörssiä. Pojoja saa palkinnoksi hyvin tehdystä työstä, ja pojoilla voi ostaa lahjakortteja.”

Kaikkein eniten Jenni kiittää Nollakakkosen työkavereita ja hyvää ilmapiiriä. ”Nollakakkosessa on paljon samanhenkistä ja nuorta porukkaa töissä. Ihmiset ovat hitsautuneet yhteen. Niin ja onhan työpaikan sijainti tosi hyvä, kun AMK:n kampus on tuossa vieressä!”

Kurkkaa Nollakakkosen avoimet työpaikat täältä: https://www.020202.fi/avoimet-tyopaikat/

Takaisin