Nollakakkonen auttoi asiakkaita juhannuksena – Taksia tavoiteltiin eniten!

Nollakakkosen puheludatan mukaan juhannuksen ehdoton hittituote oli taksikyyti. Juhannusviikonloppuna 20 yhdistetyintä numeroa olivat kaikki taksipalveluihin ympäri Suomen.

Vaikka suomalaiset ovat kovia varautumaan juhannukseen, juomat tai ruoka saattavat kuitenkin loppua ja tästä syystä Alkojen ja ruokakauppojen aukioloajat ovat suosittuja kyselyiden aiheita.

Vuodesta toiseen asiakkaat kysyvät myös, voiko kokkoa sytyttää ja mihin sitä voi mennä katsomaan. Juhannusvihdan teko-ohjeita ja grillin sytytysvinkkejä kysellään myös aktiivisesti.

Klassinen virhe, joka saattaa juhannuksena tapahtua on kännykän hukkaaminen tai SIM-kortin lukitseminen. Tästä syystä toiseksi eniten Nollakakkosesta yhdistettiin juhannuksen aikana eri matkapuhelinoperaattoreiden asiakaspalveluihin.

Erikoiset kysymykset kuuluvat luonnollisesti nollakakkoslaisten juhannukseen. Eräs asiakas halusi tietää, kuka on keksinyt kylmäkallen ja oli varma, että keksijän täytyy olla Kylmäsen Kalle. Asiakaspalvelija oikaisi asian ja kertoi Kotuksen sivuilta löytyvän tiedon, jonka mukaan kylmäkalle-nimitys on syntynyt yleisestä etunimestä ja sopivasta alkusoinnusta.

Eräälle asiakkaalle tuli ilmeisesti yllätysvieraita, sillä hänen täytyi löytää jostain pari ylimääräistä patjaa.

Arki ei jätä asiakkaita rauhaan juhannuksenakaan ja eräs asiakas halusi löytää akkuruohonleikkurin, toinen avoinna olevan apteekin ja kolmas varmistaa, koska tärkeä NHL-peli näytetään televisiosta.

Nollakakkonen on vuorokauden ja vuoden ympäri asiakkaiden apuna kaikissa ongelmatilanteissa. Eräskin asiakas oli jättänyt avaimet sisälle juhannusmökkiin ja kaipasi Nollakakkosesta apua vaihtoehtoisen majapaikan löytämiseen.

”Meille Nollakakkosessa on tosi tärkeää auttaa asiakkaita niin arjessa kuin juhlassa. Juhannus on pääasiassa iloinen juhla olla töissä, sillä asiakkaat soittelevat iloisella fiiliksellä. Totta kai välillä tulee myös vastaan ikäviä tilanteita, joissa apua täytyy saada heti, mutta siksi meillä on joku aina vastaamassa puheluihin.” kertoo 020202 Palvelut Oy:n ryhmäpäällikkö Marianne Vesanen.

 

Lisätietoja:

Marianne Vesanen, ryhmäpäällikkö, 020202 Palvelut Oy, 040 840 0874

Takaisin