ICT-alan toimihenkilöiden lakolla on vaikutuksia Nollakakkosen palveluihin

ICT–alan toimihenkilöiden työehtosopimusneuvotteluissa ammattiliitto Pron ja Palvelualojen työnantajien Paltan välillä ei olla päästy sopuun, joten ICT-alan toimihenkilöiden lakko alkoi maanantaina 25.4.2022 klo 06.00.

Työnseisaukseen osallistunee koko Suomessa arviolta noin 12 000 ihmistä, jotka työskentelevät muun muassa teleoperaattoreiden ja verkonylläpitoyritysten palveluksessa. Nollakakkosen lakon piirissä on reilut 150 henkilöä.

Nollakakkonen pyrkii työnseisauksesta huolimatta palvelemaan asiakkaitaan mahdollisimman hyvin. Puhelinpalvelumme numerossa 020202 palvelee rajoitetuin aukioloajoin ja vastausaikamme saattaa olla normaalia pidempi.

Pyrimme palauttamaan puhelinpalvelumme normaaliksi mahdollisimman pian työseisauksen päätyttyä. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

Takaisin