02 Rekkari – mikä se on ja mihin sitä voi hyödyntää?

02 Rekkari02 Rekkari on Nollakakkosen uusin aluevaltaus rekisterinumeroiden saralla. Saamme päivittäin satoja kyselyitä liittyen erilaisiin ajoneuvoihin, mikä on toiminut innoituksena 02 Rekkarin luomiselle. Palvelun tarkoitus on ennestään sujuvoittaa rekisterinumerohakua sekä laajentaa siihen liittyviä palveluitamme. 02 Rekkari toimii apuna niin auto- ja rengaskaupoilla kuin auton hinta-arviota tai katsastusaikaa selvitettäessä. Palvelusta löytyvät autojen lisäksi mopojen, moottoripyörien, traktoreiden, peräkärryjen, siirtokilpien ja vientirekisterien tiedot.  

Maksa vain niistä tiedoista, joita tarvitset

02 Rekkari tarjoaa käyttäjälleen mahdollisuuden valita erilaisten hakupakettien väliltä. Valittavana on kolme erilaista pakettia riippuen siitä, minkälainen käyttäjän tarve kulloinkin on: ajoneuvon perustiedot, perustiedot sekä ajoneuvon haltijan ja omistajan puhelinnumerot tai vaihtoehtoisesti kaikki ajoneuvosta saatavilla olevat tiedot, joihin sisältyy omistajatietojen ohella myös auton tekniset tiedot sekä historiatiedot.  

Ajoneuvon tietoihin liittyvien hakupakettien lisäksi tarjolla on hinta-arvio, jonka perustuu Netwheels Oy:n tietoihin. Arvion pohjana on vastaavien ajoneuvojen toteutuneet myyntihinnat, minkä lisäksi hinta-arvioon sisältyy aina arvio keskimääräisestä myyntiajasta. 

02 Rekkarista auton omistaja- ja historiatiedot

02 Rekkarista on vaivatonta selvittää ajoneuvon omistajatiedot muutamalla klikkauksella. Syöttämällä rekisterinumeron sekä ajoneuvotyypin saat käden käänteessä selville haluamasi tiedot. Tavallista onkin, että Nollakakkosesta tiedustellaan auton omistajatietoja sekä puhelinnumeroita esimerkiksi kolaritilanteissa tai kun auto on parkkeerattu väärin tai siinä ovat jääneet valot päälle. Nyt näille tiedusteluille on olemassa puhelintiedustelun ohella verkkoselaimessa toimiva palvelu. 

02 Rekkari avuksi auto- ja rengaskaupoilla

Usein ajoneuvoja ostetaan käytettynä. Tuolloin on hyvä olla perillä muun muassa auton historiatiedoista, ajetuista kilometreistä sekä katsastuksista. Toisinaan on jopa aivan autokauppojen viime metreillä selvinnyt, että auto on katsastamaton, siitä on verot maksamatta tai se on poistettu liikennekäytöstä. Tämän vuoksi on hyvä selvittää auton kokonaistilanne ennen kaupantekoa ja tässä 02 Rekkari on oiva apu.  

Ajoneuvon tekniset tiedot ovat myös oleellisia autoilevalle ihmiselle. Esimerkiksi sopivien renkaiden valinnassa 02 Rekkarista löytyvät kaikki tarvittavat tiedot, joiden avulla on vaivatonta ostaa oikeanlaiset kumit menopelinsä alle. Tämän ohella tekniset tiedot kertovat muun muassa auton mittarilukeman, vuosimallin ja muita tarvittavia tietoja, joista on kauppoja hieroessaan hyvä olla tietoinen. 

Itse verkkosivut kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, ja 02 Rekkarin palvelusivut pääset tarkastamaan suoraan täältä. Tästä vaivattomammaksi ei tietojen selvittäminen enää voi muuttua! 

Takaisin