Missä minä olen? Nollakakkonen auttaa, kun on eksyksissä!

Yksi yleisimmistä syistä soittaa Nollakakkoseen on se, että on jollain tavalla eksyksissä. Tilanteita on monenlaisia. Oikea paikka ei löydy, oikea osoite on hukassa tai koordinaatit näyttävät käsittämättömiltä.

Aina ei kuitenkaan ole kyse siitä, että olisi jossain vieraassa paikassa. Joskus saattaa eksyä myös lähellä olevaan kauppakeskukseen.

Eräs asiakaspalvelija muistaa puhelun, jossa asiakas ei ollut etsinnöistään huolimatta löytänyt kauppakeskuksesta pakettiautomaattia. Asiakaspalvelija neuvoi hänet kauppakeskuksen kartan avulla oikeaan kerrokseen ja oikeaan paikkaan.

Joskus saattaa käydä niin, että puhelimen nettiyhteys ei syystä tai toisesta toimi. Tällöin puhelimen karttapalvelukaan ei toimi. Soittamalla Nollakakkoseen saa kartanlukijan luurin toiseen päähän.

Eräs asiakas kertoi, että hänellä olisi mennyt työpaikkahaastattelu sivu suun ilman Nollakakkosta. Hän oli selvittänyt paikan sijainnin etukäteen, mutta ajoi silti harhaan. Nollakakkosen asiakaspalvelija pelasti hänet tilanteesta. Työpaikka jäi ikävä kyllä saamatta, mutta tarina eksymisestä toimi hyvänä jäänmurtajana.

Uudella paikkakunnalla liikkuessa saattaa joutua tilanteeseen, jossa ei löydäkään haluamaansa paikkaan. Yksi haastavimmista tilanteista oli, kun asiakas soitti keskeltä peltoa ja sanoi: ”Tiedätkö, missä minä olen? Minä en nimittäin todellakaan tiedä.” Ympäristöä havainnoimalla tämäkin asia lopulta selvisi.

Vieraalle mökille suunnistaessa voi olla hankala löytää perille tai luottaa siihen, että edessä olevaa metsätietä täytyy vielä jatkaa eteenpäin. Tällöin auttaa, kun puhelimen päässä on asiakaspalvelija, joka vakuuttaa tien olevan oikea.

Aina ei ole kyse siitä, että asiakas olisi eksynyt. Joskus halutaan yllättää ystävä tai sukulainen kukkakimpulla. Tällöin Nollakakkonen kertoo näppärästi osoitteen, ja kukkalähetys löytää oikean oven taakse.

Nollakakkosen puheluiden hintatiedot näet täältä.

Takaisin