Minna arvostaa Nollakakkosen hyvää meininkiä ja mahdollisuutta kehittyä

Minna Hög on ollut neljä vuotta Nollakakkosessa töissä. Aluksi hän oli opiskeluiden ohella osa-aikaisena tuntityöntekijänä, mutta nyt hän on ollut jo vuoden verran kokoaikaisesti Nollakakkosessa töissä.

Minna arvostaa erityisesti Nollakakkosen työyhteisöä: ”Kaikki sanoo aina, että täällä on tosi hyvä meininki, mutta se pitää paikkansa! Tuntuu, että omaan työhön saa aina muilta tukea. Meidän perehdyttäjät ovat osanneet tuoda työhön aina uusia näkökulmia ja haastetta.”

Minna on ollut ennen Nollakakkosta töissä muun muassa kahvilassa ja ruokakaupan myyjänä. Nollakakkosessa työskentelyn hänen kokee monipuolisena ja vaihtelevana: ”Minua ei koskaan lakkaa yllättämästä se, mitä palvelussa tulee vastaan. Se kantaa päivästä toiseen. Yksittäiset asiakaskohtaamiset eivät välttämättä jää mieleen, mutta aina parhaiten mieleen jää positiiviset jutut ja kiitokset siitä, että päivä on pelastunut”, Minna jatkaa ja kiittää asiakkaita.

Uutena perehdyttäjänä Minna haluaa oppia myös työkavereilta uusia toimintatapoja

Minna valittiin tänä syksynä perehdyttäjäksi Turkuun. Perehdyttäjän tehtävänä on ottaa vastaan ja perehdyttää uudet asiakaspalvelijat uuteen työhön. Nollakakkosessa halutaan panostaa uuden tulokkaan perehdytykseen, joten perehdytyksen kesto on yhteensä yhdeksän päivää.

Minna kokee auttamisen ja opastamisen omaksi jutukseen. ”Minua rohkaistiin hakemaan perehdyttäjäksi. Oli tosi kiva kuulla, että minussa on tunnistettu potentiaali!”

Uusien työntekijöiden lisäksi perehdyttäjät valmentavat säännöllisesti kaikkia asiakaspalvelijoita heidän työssään. Minna on erityisen kiinnostunut ihmisistä ja heidän erilaisista vahvuuksistaan, joten hän on innoissaan uudesta työtehtävästään: ”Odotan, että opin myös työkavereiltani uusia ja erilaisia toimintatapoja.”

Minnan mielestä Nollakakkoseen sopii parhaiten töihin sellaiset henkilöt, jotka ovat aidosti kiinnostuneita toisista ihmisistä: ”Täällä on tosi paljon erilaisia ihmisiä töissä. Työntekijällä täytyy olla auttamisen halu ja oikea kiinnostus ihmisiä kohtaan. Sillä tavalla työssä pärjää hyvin. Avoimuus ja ennakkoluuloton asenne on tärkeämpää kuin koulutus tai kokemus. Täällä kyllä oppii kaiken muun!”, Minna kertoo.

Takaisin