Kuka soittaa? – Tuntemattoman numeron takana on monta tarinaa

Mitä ajattelet, kun saat puhelun tuntemattomasta numerosta?  Ajatteletko heti, että sinulle yritetään myydä jotain? Se on toki mahdollista, mutta tuntemattoman numeron takana voi olla monta muutakin tarinaa.

Tuntemattomasta numerosta saattaa soittaa esimerkiksi lääkäri, autohuollon edustaja tai esimerkiksi joku, joka on löytänyt kadulle pudonneen lompakkosi. Ehkä on käynyt niin, että olet vahingossa pysäköinyt auton väärään parkkiruutuun ja parkkiruudun omistaja yrittää tavoitella sinua. Joskus kyseessä saattaa tietenkin olla vain väärä numero.

Tuntemattoman numeron omistaja kannattaa kuitenkin selvittää, sillä tiedossa voi olla iloisia uutisia. Eräs asiakas kertoi luulleensa tuntematonta soittajaa puhelinmyyjäksi, mutta päättäneensä tarkistaa numeron Nollakakkosen kautta. Kävi ilmi, että numeron takana olikin tulevan työpaikan toimitusjohtaja, joka oli tarjoamassa töitä. Toinen asiakas kertoi selvittäneensä Nollakakkosen avulla salaisen ihailijansa henkilöllisyyden. Hän oli tuttu kaveri, mutta numero oli vaihtunut.

Joskus vieraaseen numeroon soittaminen saattaa jännittää. Me autamme siinäkin tilanteessa. Eräs asiakkaamme oli erittäin tyytyväinen, kun asiakaspalvelijamme soitti hänen puolestaan tuntemattomaan numeroon. Toisessa päässä vastasi asiakkaan ystävä, jonka numero oli vaihtunut. Avullamme ystävät saivat jälleen toisiinsa yhteyden.

 

Palveluidemme hintatiedot löydät täältä.

Takaisin