020202 Palvelut on Great Place to Work® -sertifioitu!

Tänä vuonna tehdyn Great Place to Work -kyselyn tuloksen perusteella Nollakakkonen sai Great Place to Work® -sertifikaatin. Sertifiointi on kansainvälinen tunnustus, sillä Great Place to Work toimii yli 60 maassa.

Nollakakkosen operatiivinen johtaja Salla Raejoki-Alihaanperä kommentoi Great Place to Work kyselyn tuloksia: ”Erityisesti haluan nostaa esiin yhteishengen. Se on aina ollut selkein vahvuutemme ja nyt se on parantunut entisestään. Se on kivijalkamme, jonka varaan koko kulttuuri rakentuu. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. On hienoa huomata, että henkilöstö on vahvasti sitä mieltä, että meille palkataan ihmisiä, jotka sopivat tänne hyvin ja meillä on aina tervetullut tunnelma. Olemme onnistuneet löytämään meille todellisia helmiä ja hengeltään aitoja Nollakakkoslaisia!”

Henkilöstöpäällikkö Henna Kuisma iloitsee siitä, että viime vuoteen verrattuna Trust Index on noussut jokaisessa vastausryhmässä: ”Kiitos koko työyhteisölle ja erityisesti perehdyttäjille siitä, että ihmiset kokevat itsensä tervetulleiksi tullessaan meille töihin. Tasa-arvoon ja yhdenvertaiseen kohteluun liittyvät väittämät ovat erittäin hyvällä tasolla, ja se ei ole jokaisessa työpaikassa ollenkaan itsestäänselvyys.”

Takaisin