Asiakaspalvelun viikko nostaa jälleen asiakaspalvelun fokukseen

020202 Palvelussa juhlitaan jo toista kertaa Asiakaspalvelun viikkoa. Viikon tarkoituksena on herättää keskustelua asiakaspalvelun merkityksestä ja lisätä asiakaspalvelutyön arvostusta. Haluamme myös kiittää kaikkia asiakaspalvelun ammattilaisia hienosta ja arvokkaasta työstään.

Nollakakkosen omissa palvelukeskuksissa viikkoa juhlitaan muun muassa herkkujen ja selfie-kuvausseinän merkeissä. Viikon etenemistä voi seurata Instagram-tilillämme @020202palvelu.

Haluamme haastaa kaikki muutkin yritykset, yksityishenkilöt ja asiakaspalvelutyötä tekevat osallistumaan viikon juhlitaan. Asiakaspalvelun viikko on erinomainen ajankohta kiittää ja kehua hyvästä palvelusta niin kasvotusten kuin netissäkin. Tunnisteella #AsiakaspalvelunViikko voi seurata  viikon juhlintaa somessa.

Hyvää Asiakaspalvelun viikkoa kaikille!

Takaisin