020202 Palvelut Oy omaksi yhtiökseen

Fonecta-konserni järjestelee liiketoimintaansa uudelleen selkeyttääkseen konsernirakennettaan. Fonecta Oy:n numeropalveluliiketoiminta siirtyy omaan osakeyhtiöönsä 1.7.2018. Uuden osakeyhtiön nimi on 020202 Palvelut Oy. 020202 Palvelut Oy on Fonecta Oy:n sisaryhtiö.

Fonectan ja 020202 Palveluiden eriytyminen vahvistaa entisestään tuotekokonaisuuksien selkeämpää jakoa, jossa yrityspalvelut ovat osa Fonectaa ja kuluttajapalvelut osa Nollakakkosta.  Tämä tarjoaa liiketoiminnoille uusia mahdollisuuksia kehittää palveluitaan ensisijaisesti omaa asiakaskuntaansa varten.

”On kiinnostavaa seurata mitä kaikkea Fonectasta eriytyminen meille jatkossa mahdollistaa. Vaikka jatkamme edelleen tiiviisti yhteistyössä B2B-puolen kanssa, on meillä nyt enemmän mahdollisuuksia keskittyä omien asiakkaittemme palvelemiseen.” asiakaspalvelujohtaja Petri Tervevuori summaa.

Takaisin